Dere, Bahçeli’ye bu sözlerle teşekkür etti

Çorum’un Sungurlu İlçesi MHP Belediye Başkan Adayı Muhsin Dere, memleketine hizmet etme imkanı sunan MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’ye teşekkür etti.

14 Şubat 2024 Çarşamba 23:32
Dere, Bahçeli’ye bu sözlerle teşekkür etti

Çorum’un Sungurlu İlçesi MHP Belediye Başkan Adayı Muhsin Dere, memleketine hizmet etme imkanı sunan MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’ye teşekkür etti.

MHP Çorum Milletvekili Vahit Kayrıcı ile birlikte Genel Başkan Bahçeli’yi ziyaret eden Dere, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Bana, nazik davetleri ile memleketim Sungurlu’ya hizmet etme imkânı sunan; Başta MHP Genel Başkanımız Sn. Devlet Bahçeli’ye; Genel Başkan Yardımcımız Sn.Sadir Durmaz ve onun şahsında tüm Genel Başkan Yardımcılarına, Bu sürecin tamamında büyük emeği olan MHP Çorum Milletvekilimiz Sn. Vahit Kayrıcı’ya, MHP Çorum İl Başkanımız Sn. M.İhsan Çıplak ve yönetimi ile MHP Sungurlu İlçe Başkanımız Sn. Orhan Özyol ve yönetimine, ayrıca; büyük bir olgunluk içerisinde ve fedakarlık yaparak benim için adaylıktan çekilen Sn. Ahmet Haşim Özsaray’a teşekkürlerimi sunuyorum.”ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 15.02.2024 13:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipli 2024-02-15 00:52:50

İskilip Mhp adayı belli peki seçilmeyen şahıs niye oyları bölüyor. Partiden aday gösterilmiyor bir yükten kurtuldu parti iyisinj bilir,r

Avatar
Ne Güzel Dünya 2024-02-15 02:17:58

Siyaset kurumu son demlerini yaşıyor. Bunun adı demokrasi özgürlük vs değil. Bambaşka bir şey. İnsan gizli sandıkta oy verirken eli varmıyor başka partiye vermeye. Siyasetçilerin MAŞALLAHLARI var.

Avatar
.... 2024-02-15 11:48:07

Bu nasil bir ....2 hafta once Akp'den aday ol, simdi mhp den aday ol. Haftaya da Yrp'den olur artik.

Avatar
Niçin 2024-02-15 12:34:26

B
Dost ve ittifak ortağı olan bir Parti'nin aday adayını kendi partisine katıp aday göstermesi doğru ve etik olmamış...Sungurlu aday adayı varken sen çekil biz dost Parti'nin adayını aday göstereceğiz yanlış olmuş,şurası göz ardı ediliyor diye düşünüyorum...gelenin getirisi kadar,gidenin goturusu olur...Diğer düşüncem siyasiler gönül kazanma değil ,il,ilçe kazanma derdinde... Gönül belediyeciliği falan filan boş gibi görünüyor...Günlük,anlık hesaplar yapılıyor diye düşünüyorum.Bunun neticesinde insanların rüzgarın önündeki kuru yaprak misali savruldugunu düşünüyorum.

Avatar
YTD 2024-02-15 14:56:20

Ne kadar teşekkür edilse az tabiki. Ne günlere kaldık Ak Partinin elediklerini aday göstermek, aday çıkarmamak vs vs. Partiye gönül verenleri emek verenleri hiçe saymak. 55 yıllık partinin ilde geldiği noktada emeği geçenleri tarih unutmayacak...

Avatar
İttifak 2024-02-15 16:10:39

Seçimlerde partilerin ittifak yapması yasaklanmalı. Bu nedenle CHP yi Dem partinin insiyatifine Akp yi Mhp’ nin inisiyatifine esir ediyorlar. Bu ittifak nedeniyle Çorum da 5 yıl sosyal medya showundan başka kayda değer bir şey yapmayan aday yine kazanacak ve Çorum 5 yıl daha kaybedecek yazık bu ilimize.

Avatar
İmkan 2024-02-15 11:05:31

Muhsin bey Erdoğan sana bırak sungurluyu tüm Türkiye'ye hizmet etme fırsatı sundu. Bir de Erdoğan'a teşekkür edebilseydin. Hareketin doğru olmamıştır.

Avatar
Vatandaş 2024-02-15 14:11:31

Sayın bakanım biz seni daha büyük mevkilerde görmeyi umuyorduk