Dere neden yola çıktı, işte cevabı

AK Parti Çorum Belediye Başkan Aday Adayı Muhsin Dere, TÜGVA’lı gençlerle bir araya gelirken, neden aday olduğunu açıkladı.

14 Aralık 2023 Perşembe 15:03
Dere neden yola çıktı, işte cevabı

AK Parti Çorum Belediye Başkan Aday Adayı Muhsin Dere, TÜGVA’lı gençlerle bir araya geldi.

TÜGVA YÖNETİMİ KARŞILADI

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdüren Dere, TÜGVA’yı ziyareti sırasında İl Temsilcisi Bahadır Kıyıklık ve yönetimi tarafından karşılandı. TÜGVA hakkında bilgiler alan Dere, daha sonra da gençlerle sohbet toplantısı düzenledi.

GENÇLER SORDU, DERE CEVAPLADI

Gençlerin sorularını yanıtlayan, beklentilerini dinleyen Dere, belediye başkanı seçilmesi halinde yapmayı planladığı projeleri de paylaştı.

ÇORUM POTANSİYELİ BİR KENT

Uzun süredir devletin hemen her kademesinde görev yaptığını ve şimdi de memleketi için tecrübelerini değerlendirmek istediğini anlatan Dere, Çorum’un potansiyelli bir kent olduğunu vurgularken, planlı, programlı ve disiplinli bir şekilde sanayiden, tarıma, turizmden spora, her alanda Çorum’u hak ettiği yere taşımak istediğini kaydetti.

NEDEN YOLA ÇIKTI?

Liyakatli insanlarla, yerinde hizmetleri, doğru planlayıp, yapılmayanları yapmak için bu yola çıktığını anlatan Dere, geleceğin teminatı olan gençlerin de bu şehirde kalmalarını sağlayacak hizmetlerin sunulması gerektiğine vurgu yaptı.

GENÇLER İÇİN SÖZLER

Gençlerin vakitlerini dolu dolu geçirebilecekleri spor alanları, kültür ve sanata yönelik tesisleri, bisiklet yolları gibi alanları Çorum’a kazandıracaklarını dile getiren Muhsin Dere, “Gençlik neyi istiyorsa yapmalıyız, nereye gidiyorsa ayak uydurmalıyız. Çünkü, gençliğin ellerinde bu ülkenin geleceği şekillenecek. O’nun için sizin fikirlerinizi çok önemsiyorum. Allah nasip eder de belediye başkanı olursam da sizlerle sık sık birlikte olacağız” şeklinde konuştu.

KIYIKLIK BAŞARI DİLEDİ

TÜGVA İl Temsilcisi Bahadır Kıyıklık da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Muhsin Dere’ye belediye başkan aday adaylığı yolunda başarılar diledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar 2023-12-14 20:41:30

Muhsin Dere Çorum sevdalısı bir insandır. Sungurlu'ya yapılan Savunma Sanayi'sinde çok etkili olmuştur. Muhsin Dere Çorum'a çok büyük katkı sağlar. Çorum, Muhsin Dere ile gelişir ve büyür. Muhsin Dere Başkan Çorum her alanda ŞAMPİYON. Çorum için kim elini taşın altına koyuyorsa, bizim gönlümüzde ŞAMPİYON'dur.

Avatar
Doğru söyleyeni hiç bir köyden kovmazlar 2023-12-14 23:08:00

Muhsin derenin niçin aday olduğunu vatandaş gayet güzel tespit etmiş. Yanlışa değil, doğruya doğru demek lazım vesselam.

Avatar
Melih Kocaman 2023-12-14 16:43:18

hayırlı ise nasip etsin mevla

Avatar
Vatandaş 2023-12-14 17:16:50

Neden yola çıkmışmış,tabiiki RANT her türlü.

Avatar
İskilipden 2023-12-14 21:45:19

İlçemizde de bu dönem o kadar kaliteli aday adaylarımız var ki halk değişim istiyor

Avatar
neden 2023-12-15 10:16:19

neden tügva da

Avatar
Nefis 2023-12-15 18:37:10

Söz ola yol kese söz ola baş kese demiş atalar görelim mevlam neyler