Dere'nin Çorum mesajı

AK Parti Çorum Belediye Başkan Aday Adayı Muhsin Dere, aday adaylığını açıklamasından ardından yerel basınla tanıştı, partisinin gençleri ile sohbet etti.

24 Kasım 2023 Cuma 21:53
Dere'nin Çorum mesajı

AK Parti Çorum Belediye Başkan Aday Adayı Muhsin Dere, aday adaylığını açıklamasından ardından önceki gün yerel basının temsilcileri ile tanıştı, dün de partisinin gençlik kolları teşkilatını ziyaret etti.

ÖNCELİKLERİ DOĞRU ANLATMA

Çorum için sağlam projeleri hayata geçirerek, şehrin temel ihtiyaçlarını yetkili merkezlere doğru anlatıp çözüme kavuşmasını sağlayacaklarını belirten Dere, ihtiyaç ve sorunları öncelik sıralamasına göre tarafsız bir anlayışla belirleyeceklerini, bürokraside doğru, yerinde ve zamanında adımlar atarak kentin büyümesine, gelişmesine, vizyonunun değişmesine katkı sağlayamaya odaklanacaklarını ifade etti.

‘ANKARA’YI BİLİYORUM’ MESAJI

Kendisinin uzun yıllardır Ankara’da bulunduğunu ve bürokrasi, siyaset kurumu ile iç içe olduğunu anlatan Dere,, “Rutin bir belediye başkanlığı yapmak için bu göreve talip olmadım. Çorum’u büyütmek, büyükşehir yapmak, temel sorunlarını çözmek, yeni bir vizyona kavuşturmak, sanayi üssü haline getirmek amacıyla bu yola çıktım. İhtiyaçlarımızı, sorunlarımızı doğru anlatarak çözüm sağlayabiliriz. Çorum’u gerçek anlamda bir sanayi üssü yapmak için tüm projelerimizi hazırladık. Çorum turizmde, tarımda, hayvancılıkta, sanayide her alanda büyüyen, gelişen bir şehir olacaktır. Bunu hep birlikte başarabileceğimize inanıyorum.” dedi.

TEMİZ SİYASET VURGUSU

Dere, ayrıca iftiradan, karalamadan uzak, temiz bir siyaset sözü verdi.

PARTİLİ GENÇLERLE BULUŞTU

Muhsin Dere, bugün de gençlik kolları üyeleriyle bir araya gelerek Çorum’un sorunları, halkın beklentileri ile ilgili projelerin hazırlığı içerisinde olduklarını, başkan seçilmesi halinde uygulayacağı politikalar ve ağırlık vereceği hizmetlere değindi. Disiplinli ve uyumlu bir ekip kuracağını belirten Dere, az reklam, çok iş mantığıyla hareket ederek, verilen sözlerin zamanında yerine getirilmesini kendilerine düstur edileceklerini kaydetti.
SANAYİ, İMAR VE TRAFİK
Çorum’u büyütmek, büyükşehir yapmak, temel sorunlarını çözmek, yeni bir vizyona kavuşturmak, sanayi üssü haline getirmek amacıyla bu yola çıktığını aktaran Dere, “Çorum, özellikle trafik ve şehirleşme açısından sıkışmış halde. Öncelikle bunu açmamız lazım. Yol ve trafikle ilgili kapsamlı ve geleceğe yönelik çalışmalar yapacağız. Ayrıca deprem kuşağında olan Çorum’da deprem riskini göz önünde bulundurarak mimari yapıların yapılmasını sağlayacağız” dedi.

ŞEHRİN TÜM DİNAMİKLERİ İLE UYUM

Valisiyle, milletvekilleriyle, iktidarıyla muhalefetiyle, Çorum’da uyumlu bir çalışma ortamı yaratmayı arzu ettiklerini kaydeden Dere, “Çorum’u gerçek anlamda bir sanayi üssü yapmak için tüm projelerimizi hazırladık. Çorum turizmde, tarımda, hayvancılıkta, sanayide her alanda büyüyen, gelişen bir şehir olacaktır. Bunu hep birlikte başarabileceğimize inanıyorum” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 25.11.2023 09:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hasan 2023-11-25 15:08:21

Herkes niye Muhsin Bey in Sungurlu kimliğini on plana çıkarmaya çalışıyor anlamıyorum. Sungurlu'lu olmak suç sanki. Kargılı olarak Muhsin Dere nin aday gösterilmesini istiyorum

Avatar
EMC 2023-11-25 21:08:54

Muhsin Dereye memleketi Sungurlu diye hakkında karalama kampanyası yapmayın bugüne kadarki belediye başkanları Çorumluyduda ne yaptı heleki külcü konusu hiç açmayın yolsuzluktan mı fetöden mi ranttan mı görevden alındığı belli olmayan birisi için boş konuşmayın. Çorum İçin En İYİ ADAY MUHSİN DERE

Avatar
İskilipden 2023-11-25 13:48:55

İlçe başkanımız Mehmet Demircili teşekkürler göreve başladığı günden beri Aşkla çalışan Halil Başkan sayasinde asfalt çalışmalarına İskilip kavuşuyor teşekkürler Halil Başkan teşekkürler Mehmet Demirci başkan

Avatar
Sezikli 2023-11-25 13:53:05

Belediye başkanımizin hizmetlerinden memnunuz.. Halil İbrahim başkanımızın ekibinin yanındayiz

Avatar
Tamam 2023-11-26 11:13:50

Tabiki Muhsin Dere, oda Çorum un bir evladı kimliğinde Çorum yazıyor. Yozgat, Amasya Samsun yazmıyor

Avatar
Vatandas 2023-11-25 12:46:48

Sn Muhsin Dere çorum haftada bir protokolden maç izleyip umut dağıtılacak bir şehir değil. Çorum zaten sanayi şehri. Corumun köylerini mahallelerini bilmeyen corumda yaşam mücadelesi vermeyen corumun geçmiş bugün ve gelecek sorunlarını nasıl çözecek. Çorum un genel sorunu nedir diye sorsak bin tane iş söylersiniz. Ben size bir cümle ile söyleyeyim .çorumun temel sorunu oyu gücü halktan alıp baronlara yada baronlaşmak istenyelere imkan verilmesi. Temel sorun zihniyette kişisel zenginleşmek, fiiliyatta toplumsal koleliklik ve gasp etme anlayışı. Şimdiye kadar aday adayı olupta çorum için açıklanan projelerin hiç biri çorumu olduğu yerden bir gram öteye götürmez. Sadece birileri çok zenginlesirken vatandaşa verilen park ve rutin hizmetlerin dışında pekte bir şey kazandırmaz.Sadece bu sisteme köle olacak gariban vatandaş ile bu sistemden faydalanacak bir gurup insan öretirsiniz. Komilatif bir yönetim, yatırım üretim, paylaşma anlayışı olmadan hiç bir şey çorum için yaptık diyemezsiniz. Bu sistem de faize bulaşmak istemeyen kişilerin soyuldugu faiz alanların zenginlestigi ve devlet imkanlarının daha fazla sunulduğu yonetimlerde halka adaletsizlik ve yoksulluktan başka bir şey veremezsiniz.

Avatar
AĞA 2023-11-25 14:08:48

muhsin bey kardeşim biz çorumun mu belediye başkanı olacakısnız. Sungurluların mı yoksa seçkinlerin mi. herkesin diye bir cevap verirseniz. Yanlış olur.

Avatar
sporcu 2023-11-25 14:10:24

çorum AHL spor belediye başkanı muhsin dere gibi duruyor.