Enerji Bakanı ile görüştüler

AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan ile Oğuzhan Kaya, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile görüştü.

27 Ekim 2022 Perşembe 23:19
Enerji Bakanı ile görüştüler

AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan ile Oğuzhan Kaya, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile görüştü.

Ceylan ve Kaya,  ziyarete ilişkin Twiter’dan yaptıkları paylaşımda, “Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Fatih Dönmez’i ziyaret ederek il ve ilçelerimizin talepleri hakkında istişarelerde bulunduk. Şehrimizin enerji alanındaki yatırımları ve projelerini konuştuk. Sayın Bakanımızın Çorum’umuza verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederiz.”ifadelerine yer verdi.

Bu arada Çorum ve ilçelerin talepleri ile kentle ilgili konuşulan enerji alanındaki yatırımlar ve projeler hakkında detay bilgi paylaşılmadı.

Son Güncelleme: 27.10.2022 23:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Batandaş 2022-10-28 07:46:05

Doğalgaza zam yapalım mı diye mi görüştler. Kardeşim anlayın artık sizin grüşmeleriniz doğalgaz fiyatlarını düşürmüyor anca zam yaparsınız artık bitti.

Avatar
mesala nasıl bir destek 2022-10-28 09:04:25

merak ettim destek nedir?
görevi olmamasına rağmen bir şey mi yapmış
ne yapmış
destek demekle ne demek istenmiş
yoksa geçerken uğranıp çay mı içilmiş şu isimleri de devlette işe sokalım vs

Avatar
Cesur 2022-10-28 10:23:18

Sn Bakan ile Çorumun hangi sorununu çözdünüz

Avatar
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar 2022-10-28 11:25:52

Fotoğraf çektirmekten başka bir şey yapmıyorsunuz. Fotoğraf çektirmekle YATIRIMLAR gelmiyor. Senelerdir Çorum ve Çorumluları uyutuyorsunuz. Senelerdir Çorum da uyumaya devam ediyor. ANLAYANA.....