Erbakan Hoca'yı istismar edenlere prim vermeyin

Saadet Partisi Çorum Belediye Başkan Adayı Faruk Cıdık, yarın yapılacak Yerel Seçimler öncesinde Çorum halkına son kez seslendi.

30 Mart 2024 Cumartesi 15:18
Erbakan Hoca'yı istismar edenlere prim vermeyin

Saadet Partisi Çorum Belediye Başkan Adayı Faruk Cıdık, yarın yapılacak Yerel Seçimler öncesinde Çorum halkına son kez seslendi.
Millî Görüş'ün tek ve gerçek temsilcisinin Saadet Partisi olduğunu bir kez daha vurgulayan Faruk Cıdık, "Yarınki seçimler, 22 yıldır ülkeyi Amerika'nın dümen suyunda yöneten ve rotasından sapmış AKP kadrolarına çok önemli bir uyarı yapma fırsatı sunacak. Dolayısıyla tüm halkımızı Millî Görüş'ün asıl ve yegâne temsilcisi Saadet Partisi'nde birleşmeye davet ediyorum." dedi.

Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın kurucusu olduğu Saadet Partisi'nden kopanların kendilerini bu seçim sürecinde "Millî Görüşçü" şeklinde pazarladıklarına dikkat çeken Faruk Cıdık, "Millî Görüş gömleğini çıkarmakla övünenler, bundan sonra Erbakan'ın gölgesinin olduğu yerde dahi yokum diyenler ve Hoca'nın evinin etrafını polislerle kuşatanlar, şimdilerde Erbakan Hoca'nın hayâllerini gerçekleştirmekten söz eder oldular. Erbakan'ın en büyük hayâlleri; 'Yaşanabilir bir Türkiye', 'Yeniden büyük Türkiye' ve 'Tüm insanlığın saadeti' idi. Ülkemizi yaşanabilir olmaktan çıkaranların ve Filistin konusunda katil İsrail'in yanında saf tutanların, cennet mekan Erbakan Hocamızın adını ağızlarına almaya hakları olamaz. Dolayısıyla sağduyulu halkımızın, merhum Erbakan Hocamız üzerinden prim yapmaya ve oy devşirmeye çalışanlara karşı en güzel cevabı yarın sandıkta vereceklerini ümit ediyoruz." şeklinde konuştu.

"OYLAR, BEŞ YILDIZLI HİLÂL'E"

Saadet Partisi'nin "Beş Yıldızlı Hilâl" ambleminin oy pusulasında sağdan ikinci sırada olduğunu da anımsatan Faruk Cıdık, "Tüm hemşehrilerimizden, bu sefer pusulayı şaşırmadan, Millî Görüş Belediyeciliği ve daha güzel bir Çorum için, evet mührünü Saadet'in timsali Beş Yıldızlı Hilâl üzerine basmalarını rica ediyorum." dedi.

Saadet Belediye Başkan Adayı Faruk Cıdık, seçim çalışmaları boyunca partisine ve kendisine gösterilen sıcak ilgiden dolayı Çorum halkına bir kez daha teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
AdAm 2024-03-30 16:43:19

O zaman size prim vermeyelim mi?

Avatar
Uzman 2024-03-30 18:54:02

Evet sizin gibi istismarcılar chp yancılarına pirim tanımamak lazım.

Avatar
Azem ( İnci tanesi) 2024-03-30 19:01:28

İnşaAllah başkan. Hocamızın izindeyiz. Dediklerinizin hepsi doğru. Goynegi tumani çıkartanlar düşünsün

Avatar
ÖMER 2024-03-30 19:39:06

Erbakan hocanın kemiklerini sızlattınız. Bu mu sizin milli görüşçülüğünüz. Muhsin başkan kadar olamadınız. Saadetli kardeşlerim chp ile ne işiniz var. Anadolu İslam uleması Ak parti ye oy verin diyo. Daha fazla kendinizi yıpratmayın. Bu arada gerçek milli görüşçü lerin temsil eden Bi parti göremiyorum.

Avatar
Okuyucu 2024-03-30 17:56:21

Seçiminden selime uçuyoruz kaçıyoruz. Amma ve malesef. Emekliler Türkiye’de Afrika’yı yaşıyorlar. Gelin bu seçim emeklinin seçimi olsun ve şu şımarık AKP’ye dersini verin. Yoksa elden dinde gitti devlette gidiyor

Avatar
Vatandaş 2024-03-30 19:41:50

Bütün seçimlerde dirsek temas,bu seçimde lo lo...

Avatar
Sorumlu 2024-03-31 00:00:10

Ömer bey sen ne diyorsun. Sizinkiler Merve kavakçı yi meclisten atan partiyle ortaklık yaptı.

Avatar
Mert 2024-03-30 16:08:53

O zaman saadete veririz akpye vermeyiz haberim19 1 gün kala algı haberi yaparsan oy akpye gitmez merak etme