Erdoğan'ın Çorum mitingi yarın

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Çorum mitingi 25 Mart Pazartesi günü (yarın) gerçekleştirilecek.

24 Mart 2024 Pazar 14:32
Erdoğan'ın Çorum mitingi yarın

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Çorum mitingi 25 Mart Pazartesi günü (yarın) gerçekleştirilecek.

GÜNAY: ‘BÜYÜK HEYECAN YAŞIYORUZ’

AK Parti İl Başkanı Av. Murat Günay, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı 25 Mart 2024 Pazartesi günü Çorum’da ağırlayacak olmanın büyük bir heyecanını yaşadıklarını söyledi.

YEREL SEÇİME İDDİALI HAZIRLANDIK’

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimlerine tüm seçim bölgelerinde iddialı bir şekilde hazırlandıklarını vurgulayan Günay, tüm teşkilatların seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdürdüğünü, hedeflerinin 16 belediye başkanlığını kazanmak olduğunu savundu.

DÜNYA LİDERİ, MAZLUMUN UMUDU

‘Seçim çalışmaları çerçevesinde 25 Mart 2024 Pazartesi günü dünya lideri, kimsesizlerin kimi, mazlumların ve ümmetin umudu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Çorum’a gelecek” diyen Günay,  Kadeş Meydanı’nda düzenlenecek olan açık hava toplantısının saat 15.30’da başlayacağını duyurdu.

ERDOĞAN SEVDALILARINA DAVET

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı her defasında on binlerce kişinin katıldığı mitinglerle Çorum’da misafir ettiklerini belirten Günay, 25 Mart Pazartesi günü Recep Tayyip Erdoğan sevdalılarını Kadeş Meydanı’na davet ettiğini kaydetti.

Son Güncelleme: 24.03.2024 14:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Asla 2024-03-24 18:24:48

Ne gelirim ne de oy veririm

Avatar
Gitmesini bilmeli 2024-03-24 19:52:33

İlcede partisi kabul etmedi kapı kapı parti arandı şimdide her gece canlı yayın yapıyor Osmanoğlu yapı nıh reklamını yapıyor

Avatar
İskilipde 2024-03-24 17:05:33

İskilipde Alnının AKı ile İSMAİL CİZİKCİ başkan aşkla çalışmaya hazır, eli, ayağı,eli, beli, dili temiz başkan, halkın yaşam kalitesi artırmak için, eriyen nüfusu tersine döndürmek için İSKİLİP HAZIRRR

Avatar
İskilipli 2024-03-24 18:36:36

İskilip Organize sanayi bölgesi açılacak
İskilip Çorum arası, Çankırı İskilip arası ve Tosya İskilip arası DUBLE Olucak.
İskilipde gençlik merkezi, ihtiyar lokali, hanımlar lokali, bilgehane açılacak
Kale ve kale altı mağaralar tümden rastaro edilecek turizmden bir alan oluşacak,
Yurt kur erkekler içinde açılacak.
Terminal yapılacak
Tosya çayı, meydan çayı ve ulaştepe çayı yapılacak yürüyüş yolları ve parklar yapılacak, ihtiyarlar ve gençler için egzersiz parkları yapılacak,
İmar da bitişik nizam kalkacak ayrık nizam gelecek,
Tüv türk İskilipde sanayii bölgesine yapılacak
Ptt kaldırılacak zemin -2 katlı üstü festival alanı, sinema, tiyatro salonu, kültür merkezi olucak festivalde trafik kapanmayacak kadastro eski binası da bu alan içine dahil olucak
Belediye hiç bir şirketle anılmayacak encümenler İHYA edilmeyecek
Şeffaf olunacak.
Seçime 1 gün kala personel ALINMAYACAK

Avatar
Can 2024-03-24 20:03:47

Millet geçim derdine düşmüş ülke ekonomisi kan ağlıyor almış başını gitmiş ortalık neymiş Cumhur başkanı geliyor heyecanlandık yooo hiç heyecanlanmadım yarın 12500 lira kira ödeyeceğim onu düşünüyorum kimin geldiği pek umurumda değil

Avatar
hasan 2024-03-25 09:22:38

bir mhp li olarak söylüyorum.millet geçim derdine düşmüş.şak şakıcılığın anlamı yok.bu sefer oy yok reise.reis sizin reisiniz olsun.yani zenginlerin.