Erdoğan sahaya iniyor, 50 ilde miting

Kampanya kapsamında Başkan Erdoğan'ın miting programları da hazırlandı. Başkan Erdoğan'ın 1 Ocak itibarıyla sahalara inerek vatandaşlarla bir araya gelmesi planlanıyor

22 Aralık 2023 Cuma 11:04
Erdoğan sahaya iniyor, 50 ilde miting

AK Parti, 31 Mart seçimleri için hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Belediye başkan adaylarının 15 Ocak'ta Ankara'da yapılacak lansman toplantısıyla duyurulacağı daha önce açıklanmıştı.

AK Parti teşkilatı da 1 Ocak itibarıyla yerel seçim için sahaya inecek. Vatandaşın karşısına "gerçek belediyecilik" denilerek çıkılacak.

YENİ PROJELER ANLATILACAK

Kampanyayı daha önceki seçimlerde Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın kampanyalarını yapan Ertan Aydın yürütecek. Kampanya kapsamında vatandaşın hayatına sosyal ve ekonomik yönde katkı sağlayacak projeler üzerinde durulacak. Kampanya ekibinin de bu doğrultuda tüm bakanlıkları tek tek ziyaret ederek, "Seçim sürecinde öne çıkartabileceğimiz pr ojeleriniz neler?" diye sorduğu belirtildi. Bu kapsamda emeklilere özel kart çıkartılması da projelerden biri olacak. Emeklilere ulaşım, alışveriş ve özel hastanelerde indirim gibi imkânlar sunacağı belirtilen projenin detayları 15 Ocak'ta kamuoyu ile paylaşılacak.

ERDOĞAN SAHAYA İNECEK

Kampanya kapsamında Başkan Erdoğan'ın miting programları da hazırlandı. Başkan Erdoğan'ın 1 Ocak itibarıyla sahalara inerek vatandaşlarla bir araya gelmesi planlanıyor.

Erdoğan, seçimlere kadar 30 büyükşehir ile birlikte toplam 50 ili ziyaret edecek. İstanbul ve Ankara gibi illerde ise ilçeler için özel miting programı planlanacak.

Başkan Erdoğan, 6 Şubat depremlerinin yıldönümü sürecinde ise başta Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman ve Malatya olmak üzere deprem bölgesindeki illeri ziyaret edecek.

AK Parti, deprem bölgesinde de farklı bir dil ile sahaya inecek. Deprem illerinde yeniden dönüşüm ve inşa söylemi ön planda olacak.

GERÇEK BELEDİYECİLİK

Kampanyanın ana sloganı ise 'gerçek belediyecilik' olacak. Gerçek belediyecilik, şeffaf, adaletli, eşitlikçi, üretken, vizyoner belediyecilik gibi 15 kavramla halka anlatılacak.

Muhalefete ise, 'algı belediyeciliği', 'sözde belediyecilik' ifadeleriyle yüklenilecek.

HEP YENİ HEP İLERİ

Kampanya ekibi seçim müzikleri için de çalışmalar yaptı. Şarkıda 'Hep yeni hep ileri' sözleri yer alacak.

AK Parti'nin efsane seçim müziklerinden biri olan 'Haydi Bir Daha'nın bestecisi Özhan Eren yerel seçimler için de AK Parti'ye şarkı besteledi.

Mayıs seçimlerinde olduğu gibi gençlerin sevdiği ve dinlediği rap parçalar da yine seçim meydanlarında yükselecek.

Haber7

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Doğan Uygun 2023-12-22 22:38:03

Çoruma gelip neden kendini yorsun, koltuğa ceketini koysa yine oy verir bizim insanımız. Sonra niye yerinde sayıyor memleket diye yaygara koparıyorlar.

Avatar
Asım 2023-12-22 11:30:03

Çorum a da gelsin ama Halil ibrahim in ÇORUM U ne kadar geri götürdüğünü de görsün . Hergün yalan , dolan REKLAM. İŞLERİNİ BIRAKSIN .

Avatar
Erduvan Erduvan Erduvan 2023-12-22 14:47:32

Çorum'a gelmeye gerek yok. Ceket yeter. Bi koli makarna da olur. Kefenleri hazırlayın gobeller

Avatar
Farkettim 2023-12-22 22:12:14

Yazdım buraya... yine kazanacak olan belli çırpınmak nafile

Avatar
Aşgınan 2023-12-22 22:39:54

Çoruma gelmesine gerek yok. Zaten Aşgın başkan burada. Belediyecilik anlayışı da diğer bir çok konu da aynı çizginin tıpkısının aynısını yapıyor. Hem de en güzel haliyle.

Avatar
bir 2023-12-23 04:21:45

Çorum akıllı CHPKKLILAR a oy vermez

Avatar
Turşu 2023-12-23 18:56:38

Mutluluklar size ama bize daha iyisi gerek âşık efendi

Avatar
Bir denem mahlukata 2023-12-24 12:42:12

Ulan birisi hakkinda suc duyurusunda bulunsa dunyanin cezasini alirsin. Milyonlarca secmeni olan bir partiyi teror orgutu adi ile yaziyosun. Hic bir delil idda olmadan iftira atiyosun. Cahil mahlukat. bir gun senin canini yakarlar mahkemelerde,o zaman beynin yetmez iste boyle trol teroristligi yapmaya. Allah sana akil fikir versin diycem ama imkansiz olacak