‘Et ve tırnak gibi olmalıyız’

Hasan Suvacı ve Yönetim Kurulu Çesob Başkanı Yalçın Kılıç’ı ziyaret etti.

28 Ocak 2016 Perşembe 17:55
‘Et ve tırnak gibi olmalıyız’

Hasan Suvacı ve Yönetim Kurulu Çesob Başkanı Yalçın Kılıç’ı ziyaret etti.


Konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yapan ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç konuşmasında şu ifadeleri kullandı.


 “İl başkanları, ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşları olarak, et ve tırnak gibi olmamız gerekiyor. CHP’ye de bu süreçte görevler düşüyor. Ülke olarak zor bir dönemden geçiyoruz. Çanakkale’de, Sarıkamış’ta nasıl bir olduysak bugünde birlik olmalıyız. CHP’ye ne kadar yakınsak, AK Parti’ye de, MHP’ye de o kadar yakınız. Sevdiğimiz bir ağabeyimizsiniz. CHP’sine ve memleketimize güzel işler yaparsınız. Allah yolunuzu açık etsin.”


‘DOĞRUYA DOĞRU, YANLIŞA YANLIŞ DİYECEĞİZ’


Suvacı ise birlik ve kardeşlik adına ne gerekiyorsa yapacaklarını vurgulayarak, ”sizlerin ve bizlerin omuzlarında büyük yük var. Dostluk, birlik, kardeşlik adına elimizden ne geliyorsa onları yapacağız. Siyaseten hükümette, devlette, cumhurbaşkanı da, başbakanda bizim. Biz bunların içerisinde şunu ayırt etmemiz lazım. Bunlar ne söylüyorlar. Bir tarafa yaslanıpta bunların her dediği doğru veya her dediği yanlış dememeliyiz. Doğruya doğru, yanlışa yanlış diyeceğiz. Çorum için iyi bir şey yapılıyorsa tebrik edeceğiz, yanlış bir şey yapılıyorsa eleştirimizi yapacağız.” Şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 28.01.2016 18:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.