‘Fikrim Var Birimi’

AK Parti Çorum Belediye Başkan Aday Adayı İnşaat Mühendisi-Sosyolog Hüseyin Çalışkan, Belediye'de 'Fikrim Var Birimi' kuracağını açıkladı.

27 Kasım 2023 Pazartesi 23:15
‘Fikrim Var Birimi’

AK Parti Çorum Belediye Başkan Aday Adayı İnşaat Mühendisi-Sosyolog Hüseyin Çalışkan, şehre değer katacak ve vatandaşa faydası olacak fikir ve projesi olanlara Belediye’nin kapısını sonuna kadar açacaklarını belirterek, “Belediyemizde ‘Fikrim Var Birimi’ kuracağız” dedi.

Proje hakkında detay bilgiler veren Çalışkan, Belediyenin görev alanı içinde kalmak üzere, şehirde eksik olan, yapılması akla gelmemiş, yapıldığında şehre değer katacak, vatandaşa faydası olacak fikir ve projesi olanlara Belediye’nin kapısını sonuna kadar açacaklarını söyledi.

‘FİKRİM VAR BİRİMİ KURACAĞIZ’

Bunla ilgili Belediye’de ‘Fikrim Var Birimi’ kuracağı taahhüdünde bulunan Çalışkan, şöyle dedi:

“Fikirler ve projeler bu birime, yazılı ve en az iki nüsha olarak teslim edilecek. Tarih ve sayısı verildikten sonra, bir nüshası fikri sunana verilecek ve böylece karşılıklı kayıt altına alınmış olacaktır. Devamında ise,  yönetimimiz tarafından değerlendirildiğinde, fikrin paylaşılması veya uygulanması kararı alındığında, bu kararı fikri sunan arkadaşımızla birlikte ilan edeceğiz. Bitmedi, devamında da fikrin uygulanması aşamaları birlikte takip edilecek ve açılışı da birlikte yapılacaktır. Yine bitmedi, kabul edilen, uygulanması kararı alınan, aşamaları takip edilen ve açılışı birlikte yapılan bu projeye fikri sunan arkadaşımızın ismi verilecektir.

‘BU SÖZÜMÜ, HEMŞEHRİLERİMİZİN ŞAHİTLİĞİNE
VE MAHALLİ BASINIMIZIN KAYDINA BIRAKIYORUM'

Daha önce ilan etmiştik ve basınımız aracılığıyla kayıt altına alınmıştı. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 1994 tarihinde İstanbul Belediye Başkanı olduğunda uyguladığı projeyi, Çorum Belediye Başkanlığı bize nasip olursa aynen uygulayacağımızı paylaşmıştık.

Önceki başkanlarımız ve adaylarımız ile bu dönem ki başkan aday adayları ile adaylarımıza belediye de toplantı odası tahsis edeceğiz demiştik. Ve bu proje için sloganımızı da şöyle belirlemiştik. ‘Başkan, aday adayları ve adaylarımızın, muhabbetleri gönlümüzde, sesleri kulağımızda, nefesleri ensemizde olacaktır.'

‘PROJEYE İSİMLERİ VERİLECEK’

Fikrim Var projemiz, bu dönemlerde ve önceki dönemlerde, projelerini kamuoyu ile paylaşan başkan, aday adayı ve adaylarımız içinde geçerlidir. Projesi uygulama kararı alınan başkan, aday adayı ve aday arkadaşımızla, sunumu, takip ve açılışı yapılacak ve açılışta projeye başkan, aday adayı ve adaylarımızın ismi verilecektir.

Bu sözümü de, hemşehrilerimizin şahitliğine ve mahalli basınımız kaydına, en kalbi duygularımla sunuyorum."

Son Güncelleme: 28.11.2023 07:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
AdAm 2023-11-28 10:09:09

Avrupada vatandas butcesi diye belediyede bir butce var Her yil ayir belirli miktar bir butce En iyi proje her yil bu butceden karsilanip yapilir

Avatar
Mutlu 2023-11-28 11:11:14

Sayın Hüseyin Bey, boş bir aday değil, Çorum'a hizmet edebilecek güzek bir aday olduğı belli, âmâ maalesef gösterilmeyecek gibi ve aday zaten belli,
Muhsin beyi aday gosterecekler

Avatar
fikrim var 2023-11-28 10:04:20

Çorum Toplukonut belediyeciliği ve site yönetim şekline geçmeli,
Çorumda site uygulaması olması durumunda belediyeler sitelerden mecbur atık verme zorunlu olmalı, sitelerce belediyeye atık toplamayan sitelere cezaevi müeyyide olmalıdır. Sitelerce kağıt, şişe, teneke ve atık yağ ayrı depolanarak belediyelere teslimi sağlanmalıdır.

Gazi caddesi eski Eski Hastane kavşağı ile Tenis korktu kapatılarak yol Öğretmen evi önündeki caddenin gidi geliş şeklinde genişletilmeli, diğer taraf dan ise Eski stadyom altındaki cadde genişletilerek Jandarmaya kadar ki bölüm duble olmalıdır.

İlçe garajı uygiulaması yapılmalı. İlçeden gelen vatandaşların ilçe araçlarının şehir merkezinde bir yerde toplanması sağlanmalıdır. . Öte yandan Yeni açılan köprülü kavşak bölgesine otobüs durağı yapılmalıdır. Doğal afet su baskınları için kanalizasyon çalışması güncelleme yapılmalıdır.

Avatar
Ebul Furkan 2023-11-28 10:17:47

Hüseyin bey aday olur veya olmaz. Fakat fikir ve projeleri güzel. Tebrik ediyorum. Seçilen başkan kim olursa olsun, bunlar da dikkate alınır inşAllah.

Avatar
Ulaşım 2023-11-28 14:06:42

Çorum için artık raylı sistemler planlanmalı ve konuşulmaya başlamalı

Avatar
bir 2023-11-29 03:11:11

Evet bu çok önemli yapılması gereken öncelik taşıyan fikir ama dikkata alınır inşALLAH proje üreten kişi lazım Ülkemize