Göreve başladı, iki isme teşekkür etti

03 Nisan 2024 Çarşamba 15:21
Göreve başladı, iki isme teşekkür etti

2024 Mahalli İdareler Seçimleri'nde açık ara farkla seçimi kazanan  Çorum'un Sungurlu İlçesi Belediye Başkanı Muhsin Dere; bugün mazbatasını İlçe Seçim Kurulu'ndan alarak yeni görevine başladı.

Dere mazbatasını İlçe Seçim Kurulu Başkanı Gülden Karadayı'dan aldı.

Devir teslim törenine; Milliyetçi Hareket Partisi Çorum İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak, Çorum Ülkü Ocakları Başkanı Sn. Orhan Tosik, Sungurlu İlçe Göreve başladı, iki isme teşekkür etti.

Başkanı Orhan Özyol, Sungurlu Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Semih Çökmez, KAÇEP Başkanı Ceyhan Çekici, çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

Yoğun bir katılımla belediye hizmet binasında yapılan devir teslim töreninde konuşan Sungurlu Belediye Başkanı Muhsin Dere; şöyle dedi:“45 gün önce dualarla çıktığımız bu yolun sonunda buradayız. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Özellikle  Sayın Milletvekilimiz Vahit Kayırıcı’ya ve Sayın Ahmet Haşim Özsaray’a teşekkür ederim. Kendilerinin emeği ve özverisi çok büyük. Sizler de bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadınız. Şimdi çalışma vakti. İşimizin başında olacağız. Halkımızla birlikte, sizlerle güzel ilçemizi yöneteceğiz. Hep birlikte başarımızı taçlandıracağız. Hepinizden Allah razı olsun. Şimdi bize güvenen Sungurlulu hemşehrilerimizin güvenini boşa çıkarmama günü. Ben dâhil 12 Belediye Meclisi, 2 İl Genel Meclis üyemizle omuz omuza vererek verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz.” ifadelerine yer verdi.

Dualar eşliğinde yapılan devir teslim töreninde Belediye eski Başkan Vekili Mesut Özsaray, yeni Başkan  Muhsin Dere’yi tebrik ederek çiçek takdim etti.

Yine makamına dualar ederek giren Belediye Başkanımız Sn.Muhsin Dere, bir süre tebrikleri kabul ettikten sonra belediye ile ilgili çalışmalara ve personelle birebir toplantılara başladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bayindir 2024-04-03 16:16:39

Herkesimi kucaklayan sayin başkanımıza yeni görevinde başarılar dilerim..

Avatar
Firildak 2024-04-03 16:22:47

Hayirdir arkanda niye Reis'in resmi yok. Daha 9 ay oncesine kadar Akp aday adayiydin ? Ne cabuk dondun boyle :)

Misafir Avatar
ytd 2024-04-04 16:54:58 @Firildak

Reisin resmi Ülkü Ocaklarında kalmış. :))) Geçen Ülkü Ocaklarının düzenlediği yemekte Başbuğ resmi yoktuya bu sefer işi sağlama alalım demişler. Kalpten olmayınca göstermelik bir şey yapmanın anlamı yok...

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
ERDAL 2024-04-03 18:00:00 @Firildak

FIRILDAK İSİMLİ NESNE yorumunu dikkate alacaktım ismini görünce vazgeçtim.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Fırıldak 2 2024-04-04 01:55:23

Ak Parti'nin ekmeğini ye sonra git MHP'ye yumurtla. İnsanda biraz duruş olur. Koltuk için her şey mübah olmamalı.

Avatar
YİNE BEN 2024-04-06 09:36:06

SENDE ÇORUMU YOK MU SAYACAN GÖRECEZ ..YOKSA ANKARA HASTALIĞI SENDEDE VAR MI ÇORUM A MI ANKARA YA MI ÇALIŞACAN TAKİBİNDE OLACAĞIZ...