Görevini devretmeye hazırlanıyor

AK Parti İskilip İlçe Başkanı Mustafa Lek’in ilçe başkanlığı görevini devretmeye hazırlandığı belirtildi.

23 Ekim 2019 Çarşamba 12:33
Görevini devretmeye hazırlanıyor

AK Parti İskilip İlçe Başkanı Mustafa Lek’in ilçe başkanlığı görevini devretmeye hazırlandığı belirtildi.

İskilip’ten Mehmet Kaba’nın haberine göre, ilçe başkanlığı görevini devretmeye hazırlanan AK Parti İskilip İlçe Başkanı Mustafa Lek, geçtiğimiz hafta AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı başkanlığında Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’a yapılan ziyarette, ilçenin genel taleplerini içeren bir dosya sundu.

Söz konusu dosyada Tosya Yolu, İskilip Çankırı-Ankara Yolu, İskilip-Çorum Yolu, İskilip-Oğuzlar Sahil Yolu, Gençlik Merkezi, Sağlık, Turizm, Tarım ile ilgili talepler başlıklar halinde yer alıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat 2019-10-23 13:49:46

Ahmet sami ile birlikte olup ilçe halkı istememesine rağmen yanlış adamı Belediye Başkan adayı gösterdiler . Tabiki kazanamadı . Ahmet sami ye de dıra gelecek .

Avatar
Kenannn 2019-10-23 18:52:26

İstiyor istiyor ama bir türlü elde edemedi.
Aday çıkmasa acaba niye çıkmıyor denilmezmi (sadece empati) çağırın eski başkanı ne olou kardeşim. Denmezmi denir. İştede cevabı yomlar yapılmıyor yollar göçüyor yapılmıyor üniversite bekliyor yapılmıyor yurt sorunu var gençler ilçede duramıyor ya gardiyan ya katip veya belediye yada hastaneye girecek zenğin ise esnaf oluyor çoguda asker polis olup giderler memlekettten. Yaptğın yada yepemedığın hizmete teyekkürler.

banner165