Günlük 350’ye yükseldi

Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne günlük koronavirüs şikayetiyle 350 hastanın müracaat ettiği belirtildi.

27 Ağustos 2021 Cuma 00:43
Günlük 350’ye yükseldi

Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne koronavirüs şikayetiyle günlük 350 hastanın müracaat ettiği belirtildi.
Hakimiyet’ten Erol Taşkan’ın haberine göre;  Çorum’da artış gösteren pozitif vaka sayısına bağlantılı olarak hastanede üçüncü yoğun bakım servisi devreye alındı.

Covid19 Servisi’ne günlük 50 hasta müracaatı yaşanırken, hasta sayısının günlük 350’ye çıkmasıyla, bu sayının daha fazla artmasından endişe ediliyor. Artan hasta sayılarıyla birlikte tüm tedbirleri hayata geçiren Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin üçüncü yoğun bakım ünitesini devreye soktuğu öğrenildi.

Gelen hasta sayısındaki aşılanma oranına göre, aşılanmamış hastaların daha yoğun olduğu ifade edilirken, uzmanlar aşı olunması, sosyal mesafe kurallarına uyulması ve maske kuralının gözardı edilmemesi uyarısında bulunuyor.

Son Güncelleme: 27.08.2021 17:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
terazi 2021-08-27 20:04:13

terazi_191082 Onların yalanına ben ne deyim çevremizde yakınlarımızda görmesek aşırılarında çoğunun ağır geçirdiğini inancam da hiçbir faydası olmadı aşının 75 milyon insan aşılandı hala geçen yıl bu zamanla şuan aynı yerdeyiz o zamanda 150 kişiyi kaybederken 5000 kişide iyilesiyordu hep birlikte yaşadık bunu ve biliyoruz artık virüsün aşısı olamaz sürekli şekil değiştiren birseyin aşısı ne kadar ise yarar ise yatmadığı şuan ki tâbloda çok net zararları bari olmasa inşAllah hiç kimseye artık canlar yanmasın Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin

banner165