Haklarında hakaret davası açıldı

CHP yöneticileri hakkında Cumhurbaşkanı’na hakaret iddiasıyla dava açıldığı bildirildi.

13 Haziran 2022 Pazartesi 12:17
Haklarında hakaret davası açıldı

CHP yöneticileri hakkında Cumhurbaşkanı’na hakaret iddiasıyla davası açıldığı bildirildi.

Çorum CHP İl Başkanlığı kurumsal sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda; “Halkımızın bilgi sahibi olması ve gerçekleri öğrenmesini sağlamak adına ‘Sabıka Holding’ adlı broşürün dağıtımını yaptığımız için hakkımızda Cumhurbaşkanına hakaret davası açıldı. Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanımız Mehmet Tahtasız, Merkez İlçe Başkanımız Ulaş Tokgöz ve İl Kadın kolları Başkanımız Kamile Anar, 14 Haziran Salı günü Çorum Adliye Sarayı 1. Asliye Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıkacak.”ifadelerine yer verildi.

Duruşmaya CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, Amasya Milletvekili Mustafa Tuncer ve Samsun Milletvekili Kemal Zeybek de katılacak. Duruşma öncesi ayrıca saat 10:30’da CHP İl Kadın Kolları Başkanı Kamile Anar ve yönetimi, Cumhurbaşkanı hakkında “sürtük” ve “çürük” sözüne karşılık suç duyurusunda bulunacak.

Son Güncelleme: 14.06.2022 14:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.