Hayvan Oteli Projesi

AK Parti Çorum Belediye Başkan Aday Adayı İnşaat Mühendisi/Sosyolog Hüseyin Çalışkan, ‘Şehirli Paydaşlarımız’ projelerini paylaştı.

09 Aralık 2023 Cumartesi 00:41
Hayvan Oteli Projesi

AK Parti Çorum Belediye Başkan Aday Adayı İnşaat Mühendisi/Sosyolog Hüseyin Çalışkan, ‘Şehirli Paydaşlarımız’ projelerini paylaşırken, Hayvan Oteli dikkat çekti.

İşte o projeler:

1-SOKAK HAYVANLARI, HAYVANAT BAHÇESİ ve HASTANESİ

22 Kasım'da facebook ve 25 Kasım'da İnstagram  hesaplarımdan aynen şöyle paylaşmıştım.

'ŞEHİRLİ PAYDAŞLARIMIZ PROJELERİ

1-SOKAK HAYVANLARI VE HAYVANAT BAHÇESİ

Çamlık Caddesi'nde bulunan Hayvan Bakımevi'ne ilaveten, Hayvan Hastanesi ile tespit edilecek bir bölgede, orta ölçekte hayvanat bahçesi yapılacaktır.

Sokak hayvanları sayısının artması nedeniyle, hayvanat bahçesinde hem sokak hayvanları barınma, kısırlaştırma, bakım, rehabilitasyon ve sahiplendirmesi yapılacak, hem de çocuklarımıza hayvan sevgisi aşılanmış olacaktır. Çünkü her sokak hayvanı, yavru iken sahiplendiğimiz bizim evimizde ki Fındık kedimiz kadar şanslı değil Sahiplendirme ile bu şansı her sokak hayvanına tanımamız dileğiyle'

Bu projeme ilavelerim:

I. Ayrıca esnafımızın, ilgi ve sevgi dolu yürekleri ile şehir içinde belli noktalarda ikamet eden hayvanlarımız için, esnafımız ile görüşerek, sahiplenme veya sorumluluk alma anlaşması yapacağız.

II. Hayvan severlerimizin, sokak hayvanları için bizden taleplerinde ise mesai mefhumu gözetmeyeceğiz.

III. Özellikle ve en önemlisi de kırsalda başıboş halde bulunan hayvanlarımızı, Valiliğimiz ile koordineli şekilde kısırlaştıracağız.

2-ŞEHİRLİ PAYDAŞLARIMIZ İÇİN "HAYVAN OTELİ"

Hayvan sevgisi ile gönülleri dolu, şefkatli ve Gani Gönüllü hemşehrilerimizin, sahiplendiği ve bakımını üstlendiği, evlerinde hane halkından biri olan hayvanlarımız için, otel hizmeti vereceğiz. Hemşehrilerimizin şehir dışına çıktığı zamanlarda, gözleri arkada kalmadan bakımının yapılacağı bir hizmeti de hayvan sever hemşehrilerimize ve şehirli paydaşlarımıza sunmak istiyorum. Durmak yok yola devam, takibe de devam”

Son Güncelleme: 09.12.2023 08:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2023-12-09 14:49:34

Sokak köpeklerinin itlaf edilmesine de karşı çıkmayım da iki tarafın da gönlünü kazanayım derdi...

Avatar
Çorumlu 2023-12-09 15:22:20

Kesimhane var. Hayvan üretimhanesi büyükbaş küçükbaş iç anadolunun en büyük üretim tesisi ve yem üretimhanesi ayrıca tavuk çiftliği kurarak zirveye çıkarılmalı ÇORUM

Avatar
hızır 2023-12-11 08:40:46

hayvanat bahçeleri artık ilkel kabul edilmekte.sırf çocuklar görsün diye hayvanları hapsetmenin anlamı yok.hayvan oteline gelince belediyeler kıt kaynakları ile ancak acil işleri önceliklendirmeliler hayvan oteli belediyenin yapacağı iş değil