Hazırlıklar başladı, Bostancı o ekipte

AK Parti’nin seçim strateji ekibi toplantılarını sıklaştırırken, ekipte Genel Başkan Danışmanı hemşehrimiz Naci Bostancı da yer alıyor.

04 Nisan 2022 Pazartesi 01:17
Hazırlıklar başladı, Bostancı o ekipte

AK Parti’nin seçim strateji ekibi de yeni politikalar  geliştirilmesi ve izlenecek strateji konusundaki toplantılarını da sıklaştırmaya başladı. AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş başkanlığındaki ekipte Genel Başkan Danışmanı hemşehrimiz Prof. Dr. Naci Bostancı da yer alıyor.

AK Parti seçim hazırlıkları için hazırlıklara başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a iki şirketin sunum yaptığı öğrenildi. Seçim için özellikle halkın asgari ücret, EYT ve emekli maaşı başta olmak üzere dar gelirliye hitap eden gündemlerin ele alınması bekleniyor.

AK Parti, seçimler için iki yeni şirketle görüşmeler yürütüyor. 2023 seçimleri ‘bir yol ayrımı ve kırılma noktası’ olarak görülüyor. Sorunlu alanlarda bütün imkânlar zorlanacak.

Türkiye gazetesinin haberine göre AK Parti, 2023 seçimleri için izlenecek strateji ve bu kampanyayı yürütecek profesyonel ekibin belirlenmesi için düğmeye bastı. 2018 seçimlerinden itibaren seçim stratejileri, kampanyalar ve kamuoyu yoklamaları konusunda kurumsal olarak herhangi bir şirketle çalışmayan AK Parti’nin, önümüzdeki seçimler için iki yeni şirketle görüşmeler yürüttüğü belirtildi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A SUNUM YAPILDI

Seçim hazırlıkları konusunda şirket yöneticilerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a da bir sunum yaptıkları öğrenildi. Sunumlarda seçim sürecinin nasıl yürütüleceği, hangi başlıkların ön plana çıkarılacağı ve özellikle ekonomi konusunda toplumdaki algının nasıl yönetileceği konusunda fikirler gündeme geldi.
Erdoğan’ın yapılan sunumları beğendiği ve yakın zamanda bu iki şirketle anlaşma yapılacağı belirtiliyor. AK Parti’nin seçim strateji ekibi de yeni politikalar  geliştirilmesi ve izlenecek strateji konusundaki toplantılarını da sıklaştırmaya başladı.

AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş başkanlığındaki ekipte Genel Başkan Yardımcıları Efkan Âlâ, Hamza Dağ ve Mustafa Şen’in yanı sıra Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Grup Başkan Vekili Mahir Ünal ve Genel Başkan Danışmanı hemşehrimiz Prof. Dr. Naci Bostancı yer alıyor. AK Parti yönetimi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 seçimlerini ‘bir yol ayrımı ve kırılma noktası’ olarak görüyor, bu sebeple de seçime gidecek süreçte geniş toplum kesimlerinin taleplerini karşılama noktasında önemli adımlar atmayı planlıyor.

Sahadan gelen raporlarda da hayat pahalılığı konusunda atılacak adımların AK Parti’nin seçim kazanmasında büyük rol oynayacağı tespiti yer alıyor.

AK Parti kurmayları, kendilerine oy verenlerin yüzde 70’ten fazlasının dar gelirliler olduğuna dikkat çekerek 2022 yılı sonundan itibaren asgari ücret, EYT, 3600 ek gösterge, sözleşmeli personelin kadroya geçirilmesi, emekli maaşları gibi sıkıntılı alanlar konusunda bütün imkânların zorlanacağını dile getiriyor.

OYLAR ARTIŞ TRENDİNDE

AK Parti’de son dönemde yapılan anketlerde Cumhurbaşkanı’nın oy oranında yükseliş trendinin tespit edildiği belirtiliyor. Özellikle, Rusya-Ukrayna savaşı sebebiyle Türkiye’nin diplomatik alanda üstlendiği rolün Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oylarında 3-4 puanlık artışa sebep olduğu ifade ediliyor.

Son Güncelleme: 04.04.2022 13:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emekli 2022-04-04 13:20:40

Biz emeklileri ne duruma düşürdünüz,Çok sıkıntılı durumumuzu normale dönüştürmediğiniz sürece bir daha size oy vermeyeceğiz. Devletimizde bahane uydurup beka,bayrak,ezan sorunu yok. Bunları yine bahane edemeyeceksiniz. Müslümanın geçeceği son delikten bir daha geçmeyeceğiz.

Avatar
Kıraç 2022-04-04 22:46:20

Milletimize önce LİLOPOP ŞEKERİ verip hepimizi kandırdılar. Şimdi enfelasyonla,doğal gaz,elektrik,mazot,sebze,gübre,şeker,yağ,inşaat girdisi,araçve kira fiyatları ile bize TECAVÜZ ettiler. Bazılarımız TECAVÜZCÜLERİMİZE AŞIK olmuşuz.Af edersiniz,At izi it izine karışmış. Allah sonumuzu hayırlara vesile kılsın

Avatar
sorunu ancak Ak Parti çözer 2022-04-04 13:34:07

Arkadaşlar ankette de yer alıyor ekonomik kriz var Tamam !
Sorunu kim çözer Recep Tayyip Erdoğan. böyle olunca seçimlerde yine önde inşaAllah

Avatar
Osman19 2022-04-06 04:59:00

hele sandık bir milletin önüne gelsin... AKP döneminde yetim hakkı ile doldurulan küpleri kıracağız inşAllah... ABD'nin iktidara getirdiği AKP iktidarı milleti fakirleştirdi. Bu ne pahalılık kardeşim.