Hep birlikte Samsun’a gittiler

AK Partili başkanlar Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Karadeniz Bölge Toplantılarına katılmak üzere Samsun'a gitti.

12 Ekim 2019 Cumartesi 12:22
Hep birlikte Samsun’a gittiler

AK Parti Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Bölge Toplantıları'nın altıncısı ve sonuncusu Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki başkanlığında Samsun'da yapılıyor.


Amasya, Bartın, Çankırı, Çorum, Giresun, Karabük, Kastamonu, Kırıkkale, Ordu, Samsun, Sinop, Sivas ve Tokat'tan gelen 128 belediye başkanının katıldığı toplantılara il genel meclisi başkanları, büyükşehir belediyesi başkan vekilleri, il başkanları, il yerel yönetimler başkanları, il kadın ve gençlik kolları yerel yönetimler başkanları da katılıyor.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın belediyelerle ilgili talimatlarının belediye başkanlarına ve yerel yöneticilere iletildiği 
toplantının birinci gününde eski büyük şehir belediye başkanları tecrübe aktarımı yapıyor.
Bölge toplantısının son gününde ise şehirlerin sorunları ve acil çözüm bekleyen konuları ilgili bakanların bayan yardımcıları ve genel müdürlerine aktarılıyor.
Öte yandan Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Karadeniz Bölge Toplantısına Çorum’dan  AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, İl Yerel Yönetimler Birim Başkanı Ali Evlüce, İl Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın,  İl Genel Meclis Başkanı Osman Günay, ilçe ve belde belediye başkanları katıldı.

Son Güncelleme: 12.10.2019 18:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Güle güle 2019-10-12 12:29:12

Güle güle size samsun a selam söyleyin

banner165