Herkesi kucaklayan yeni yönetim

AK Parti Çorum Milletvekili ve İç Anadolu Bölge Koordinatörü Oğuzhan Kaya, Sivas'ta herkesi kucaklayan, her kesime hitap eden yeni bir yönetim oluşturmak amacıyla çalışma yaptıklarını açıkladı.

09 Kasım 2019 Cumartesi 18:28
Herkesi kucaklayan yeni yönetim

AK Parti'nin Sivas 7. Olağan Kongresi çalışmalarını yürütmek üzere görevlendirilen Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, kentte çalışmalara başladı. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda çalışmalarını yürüten Kaya, sivil toplum kuruluşları ve kanaat önderleri ile bir araya geldi.

Milletvekili Kaya, herkesi kucaklayan, her kesime hitap eden yönetimler oluşturmak için çaba gösterdiklerini bildirdi.

Milletvekili Kaya, kongre çalışmaları kapsamında; Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Eken, Kadem Başkanı Dudu Koru, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Beşir köksal, Memur-Sen Sivas Şube Başkanı Halil İbrahim Temiz Birlik Vakfı Başkanı Tayyar Akbulut, Elbeyli Derneği Başkanı İsmail Karataş, Tugva İl Temsilcisi Erhak Çınar, Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, Ziraat Odası Başkanı Hacı Cetindağ, Tümsiad Sivas Şube Başkanı Fatih Şener, Demiryol İş Sendikası Murat Kütük ve Tes iş sendikası Tevfik Güneri ile görüştü.

Son Güncelleme: 09.11.2019 18:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Deli Bekir 2019-11-09 21:22:22

OĞUZHAN KAYA demiş ki. herkesi kucaklayan, her kesime hitap eden yeni bir yönetim oluşturmak amacıyla çalışma yapıyoruz. Demiş. Yani sayın Kaya herkesi kucaklayacskmuşşşşşş. Nası Yaniiii kafam çoookkk karıştıııı. Mümkün müüü acabaaaa. Nasııı

Avatar
Mustafa Pokoğlu 2019-11-17 20:37:37

Oğuzhan Kaya Sivas ta Sanki Sivas'ın Vekilleri yokmuş gibi gelmiş Sivas'ta bir takım STK larla görüşmüş filan. Bu Sivas'ın sahipsiz olduğu imasıdır ki Sivas'ın sahibi vardır. Sivas ve Sivaslılar bu türden dışardan gelen müdahaleleri çok ta hoş karşılamazlar. Sayın Vekil haddini aşmış

Avatar
İbrahim Necis 2019-11-17 20:39:38

Vah ki ne vah. Reis bunlar gibilerine kaldıysa önümüzdeki seçimler daha da zor geçecek.

Avatar
Cavat Celal 2019-11-17 20:43:49

Sivas'taki Merkez ilçe operasyonunu arkasında kim var cidden merak ediyorum. Şu an Mevcut belediye başkanına seçim kazandıran, teşkilat tarafından çok sevilen, kişiliği ve beyefendiliği ile gönüllere giren Merkez İlçe başkanı neden istifaya zorlandı? Bu konu kamuoyu tarafından cidden merak ediliyor. Ayrıca Mevcut İl başkanının da belediye seçimlerinde Ak Partiye oy vermediği dedi kodusu ortalıkta konuşuluyor.

Avatar
Kadem 2019-11-18 01:01:32

Is kadem ve tugvaya kaldıysa teşkilat hapı yuttu.

Avatar
Niyazi 2019-11-18 01:13:34

Önce kendini düzeltsin. Hiç güven veren bir görüntü yok ortada. Kim kimi kucaklayacak acep. Ben bu tipleri hayatta kucaklamam