İl başkanları toplantısına katıldılar

AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, İl AK Parti Karadeniz Bölge İl Başkanları toplantısına katıldı.

20 Kasım 2019 Çarşamba 18:40
İl başkanları toplantısına katıldılar

AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, AK Parti Karadeniz Bölge İl Başkanları toplantısına katıldı.


Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılan toplantıya Ahlatcı’nın yanı sıra Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Günay, İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir ve Belediye Meclis üyesi Muhammed Fatih Temur da katıldı.


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir ve Karadeniz Bölge Başkanı Muhammed Avcı’nın katılımıyla yapılan bölge toplantılarına da katılan Ahlatcı, parti çalışmalarının ele alındığı toplantıda teşkilat çalışmaları hakkında bilgi verdi.

İHA

Son Güncelleme: 21.11.2019 08:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Turgut 2019-11-20 19:45:07

Reis SAFLARI sıkı tutun mu dedi . Parti kaynıyor da

Avatar
Parti kaynar 2019-12-04 14:16:42

2019 aday adayı secmelerinde. Temayulerinde herşey ortaya cıktı. Aday adaylarının cogu. Birbirlerine kırgın. Hic genc arkadaşlar dan cıkmadı. Son dakikaya bırakmayın bu aday işini. Yeni yuzler görelim

Misafir Avatar
karakuş 2019-12-04 16:22:51 @Parti kaynar

mevcut vekilleri istemiyoruz.

Beğenmedim! (0)