İlçelerde delege seçimi

AK Parti'de ilçelerde yapılacak kongreler öncesi delege seçimleri yapılıyor.

04 Aralık 2019 Çarşamba 18:10
İlçelerde delege seçimi

AK Parti Oğuzlar İlçe Başkanlığı tarafından delege seçimleri yapıldı.

AK Parti üyelerinin katılımıyla 2-5 Aralık tarihleri arasında sona eren seçimlerde 7 mahalle, 6 köyde  delege seçimi gerçekleştirildi.

AK Parti Oğuzlar İlçe Başkanı Mehmet Ali Ekmekçi, yaptığı açıklamada şöyle dedi; “Demokrasi ve milli birlik ruhu ile Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yolunda yürüyen güçlü bir ilçe teşkilatı, güçlü bir Oğuzlar için durmaksızın çalışıyoruz. Delege seçimlerimiz ilçemizdeki üyelerin yoğun katılımıyla demokrasi şölenine dönüştü. Çeşme, Birtatlı, Gölbaşı, Çarşı, Karadonlu, Asarçay, Kızılcapelit Mahallelerimiz, Erenler, Cevizli, Kayı, Şaphane, Ağaççamı, Derinöz Köylerimizdeki üyelerimizin AK Parti Oğuzlar İlçe binamıza gelerek oy kullanmasının ardından delege seçimlerimiz tamamlanmıştır. Oy kullanan tüm hemşerilerimize teşekkür eder seçimlerin ilçemize, teşkilatımıza hayırlı olmasını dilerim.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.