İnterneti ucuzlatacağız

DEVA Partisi İl Dijital Dönüşüm ve Teknoloji Politikaları Başkanı Çağatay Varış, iktidar olduklarında interneti herkes için ucuzlatacaklarını söyledi.

30 Ocak 2021 Cumartesi 22:44
İnterneti ucuzlatacağız

DEVA Partisi İl Dijital Dönüşüm ve Teknoloji Politikaları Başkanı Çağatay Varış, iktidarın esnafa, marketlere zam yapmayın derken, kendisinin iletişim vergisi üzerinden vatandaşa acı reçeteye devam ettiğini savundu.

DEVA Partisi İl Dijital Dönüşüm ve Teknoloji Politikaları Başkanı Çağatay Varış, Özel İletişim Vergisi oranının Cumhurbaşkanlığı kararıyla yüzde 7,5’tan yüzde 10’a yükseltilmesine ilişkin yaptığı açıklamada, internete erişimin ucuzlatılması gerekirken yapılan vergi zammının iktidarın tek derdinin acı reçete olduğunu bir kez daha gösterdiğini iddia ederek, "İktidar esnafa, marketlere zam yapmayın derken, vatandaşına acı reçete yazmaya devam ediyor. Kaynak arayışında iseler kendilerine tavsiyemiz tasarrufa önce kendi yüksek masraf kalemlerini kısarak başlamalarıdır."dedi.

İKTİDAR OLDUĞUMUZDA...

Deva Partisi olarak iktidar olduklarında yapacakları vaatleri sıralayan Varış, şöyle dedi; “İnternet erişimi ve bilgisayar, tablet, oyun konsolu gibi dijital cihazlar üzerindeki aşırı vergileri indireceğiz. 6-25 yaş arası öğrencilere ve gençlere ücretsiz internet erişimi sağlayacağız. Telekom şirketleri üzerindeki yükleri azaltarak ve uzun vadeli, makul maliyetli finansman çekerek interneti herkes için ucuzlatacağız.
Tüm bunları kapsamlı ‘5H internet‘ politikamız çerçevesinde gerçekleştireceğiz: Hızlı, hesaplı, hizmet odaklı, her yerde ve hür internet. Türkiye’yi uluslararası dijitalleşme yarışında geri bırakmayacak, gelişmiş ülkelerin seviyesini yakalamasını sağlayacağız."

Son Güncelleme: 31.01.2021 14:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu 2021-01-31 14:34:20

Hatta her sey bedava olacak. Ne kadar ucuz bir siyaset. Bekarin kari bosamasi gibi

Misafir Avatar
Gökhan 2021-01-31 17:32:21 @Çorumlu

Senin Gibi... Neden Rahatsız oldun... Zoruna mı gitti...

Beğenmedim! (5)
Avatar
cem 2021-02-01 13:03:28

sen kimsinkide internet ucuzlatiyorsun.

Avatar
Çorum 19 2021-02-02 00:45:03

Stratejik yanlızlık süper suriye politikası hillary clinton hayranligi

Avatar
Ay. 2021-02-02 12:07:46

Nasıl olsa hayal. Biraz daha büyük atsana ve adam. Mesela; bedava yapacağız, yanına patlamış mısır da verecegiz, isteyene leblebi çekirdek falan.... Hayaliniz bile küçücük.