İsim vermeden Aşgın'a verdi veriştirdi

Gelecek Partisi Çorum Belediye Başkan Adayı Gelecek Partisi Çorum Belediye Başkan Adayı İsmail Barış Coşgunsu, isim vermeden Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın'a verdi veriştirdi.

24 Mart 2024 Pazar 17:54
İsim vermeden Aşgın'a verdi veriştirdi

Gelecek Partisi Çorum Belediye Başkan Adayı İsmail Barış Coşgunsu, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Çorum ziyareti öncesinde Çorum Belediyesi’ne bağlı ekiplerin kent merkezinde gösterdiği hareketliliğe dikkat çekerek, isim vermeden Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ı eleştirdi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Coşgunsu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Çorum ziyareti nedeniyle Çorum Belediyesi’nin şehir merkezinde bazı çalışmalara başladığını belirterek, açıklamasında özetle şu görüşlere yer verdi:

“Bunların ‘Aşkı’ Çorum'a, Çorum'lu ya değil, Çorum için değil, Genel Başkanlarının geçiş güzergahını güzelleştirmek için çalışıyorlar. Yaya geçişleri, yol şeritleri, süslemeler ve temizlik sadece kendilerine destek için gelen partili Cumhurbaşkanı için.

Belki bu haberimizden sonra en azından Gazi Caddemizin kalan kısmı ile İnönü Caddemizi ve Bahabey Caddemizin de yaya yolu ve şeritleri yenilenir.

Ama buradan Çorumlu hemşehrilerimizin vicdanlarına sesleniyorum;

Esnafımıza "Gölgelik Yönetmeliği" gereği milyonlarca lira ceza keserken, kaçak olduğu iddia edilen bir iş yerini seçim ofisi olarak kullanan, kendisini ‘mübarek’ ve ‘A.L.İ.) olarak adlandıran bu takiyeciler ile kaybedecek bir 5 yılımız daha var mı?

Kıymetli hemşehrilerim hiç bir dayatmaya mecbur değilsiniz. Kaybedecek bir 5 yılımız daha yok. Şehrimizin sadece bir kısmı değil, sadece birileri gelirken de değil, her yeri, her köşeyi, 5 yıl, her gün, her saat eşit ve aynı hizmeti adalet üzere getirecek GelecekPartisi ve işin ehli liyakatli kadroları burada.2

ERDOĞAN'I DA ELEŞTİRDİ

Coşgunsu, ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın aynı zamanda partisinin genel başkanı olarak yine partisinin belediye başkan adayına destek olmak üzere Çorum’ a gelmesi ile kamu kaynaklarının harcandığını iddia ederek, bunu toplumun diğer kesimlerinin hak ve hukuku açısından doğru bulmadıkları savundu.

Son Güncelleme: 24.03.2024 18:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hüsam 2024-03-24 23:06:59

Kuru fasülye demek senin için fazla bile

Avatar
İsim 2024-03-25 06:45:07

Verse neey vermese ney, varsa kötü bir durum yapsın açık oturum

Avatar
aynen 2024-03-25 15:51:44

Evet. Muhalefet daha yüksek sesle ve daha sık doğruları söylemeli.