İskilip için 4 ana hedef

AK Parti İskilip Belediye Başkan Aday Adayı Coşkun Akkoca, ilçe için 4 ayrı ana hedefini açıkladı.

27 Kasım 2023 Pazartesi 13:48
İskilip için 4 ana hedef

AK Parti İskilip Belediye Başkan Aday Adayı Coşkun Akkoca, ilçe için 4 mega hedefini açıkladı.

Partisinin ilçe teşkilatında aday adaylığını açıklayan Akkoca, İsrail’in dünyanın gözü önünde Gazze’de yaşattığı katliamları kınayarak, dualarının mazlumlarla beraber olduğunu, zalimin zulmünün yanına kalmayacağına inandığını söyledi.

YILLAR ÖNCE İSKİLİP'E GELEN BİR ŞAİR

İskilip’in geleceğine yön verecek bu anlamlı günde teşkilatlar, basının temsilcileri ve kendisine teveccüh gösteren hemşehrileri ile bir arada olmaktan duyduğu mutululuğu dile getiren Akkoca, yıllar önce İskilip’e gelen bir şairin, ‘Çıktığım kalene de baktım karşına, Ahilik masası esler çarşısına. Doyum olmaz dolman ile turşuna, Kimdir sanatında pirin İskilip.’mısrasını okudu.

‘Her şeyin bir zamanı vardır. Ne gül vaktinden önce açar ne güneş vaktinden önce doğar’ diyen Akkoca, şöyle dedi:

ŞAHSİ HESAP DEĞİL, DERİN MEMLEKET MUHABBETİ’

Hemşerilerimin bilmesini isterim ki; beni bu yola çıkaran şahsi hesaplarım değil İskilip’e duyduğum derin muhabbettir. Hizmet sevdası ve İskilip davası hayatımız boyunca gönlümüzün başköşesindedir.

BAŞKAN OLURSA ERTESİ GÜN ATACAĞIM ADIMLAR

Bununla birlikte şehir merkezinin imarı her yıl içinden çıkılmaz hale geldi. Nüfusun düşmüş olmasına rağmen sokaklara bakıyoruz araba park edecek yer bulamıyorsunuz. Binaları yapmışız ama sosyal alanları pas geçmişiz. 15 yıl önce İTÜ’nün şehir planlaması bölümünden dekanı dâhil öğretim üyeleri gelip İskilip’te çalışma yaptılar. Çalışmanın sonunda yetkilileri İstanbul’a davet ederek sunum yapıldı. Ekiple birlikte bende üniversiteye giderek sunuma katıldım. Uzmanların hazırladığı raporu biliyorum. Belediye Başkanlığı bize nasip olursa ertesi gün atacağım adımlar çok nettir.

ANA HEDEFLER TURİZM, SULU TARIM, OSB VE KAMU YATIRIMLARI

İskilip’in gelişmesini turizm, sulu tarım, osb ve kamu yatırımlarından daha fazla istifade edilmesiyle sağlayacağız. Biliyorsunuz başkanı olduğum Şehri İskilip Cemiyetinin projesi bakanlık tarafından kabul edildi.

İSKİLİP TURİZMİNİ CANLANDIRACAĞIZ

Turizmle ilgili semerciler arastasının restorasyonuyla ilgili çalışmalara önümüzdeki ayın sonunda başlıyoruz. Bununla birlikte Kızılırmak, şehir merkezindeki tarihi dokunun ayağa kaldırılması ve yaylalarımızla İskilip turizmini canlandıracağız.

TEMEL HEDEF GENÇLERİN İSTİHDAMI

İskilip’te yaşayan herkesin mutlu olmasını istiyoruz. Bu anlamda önceliğimiz gençler olacak. Yeni istihdam alanları oluşturup işsizliğin ve göçün önüne geçeceğiz.

KADIN KÜLTÜR MERKEZİ VE GENÇLİK MERKEZİ

AK Parti iktidarında kadın kültür merkezleri ve gençlik merkezleri doğrudan desteklenmiştir. Bizimde kadın kültür merkezi ve gençlik merkeziyle ilgili projelerimiz hazırdır. Göreve gelir gelmez hızla çalışmalara başlayacağız. Kısa sürede İskilip’e kadın kültür merkezini kazandırıp, inşaatı biten gençlik merkezini fonksiyonel hale getireceğiz. Belediyemiz bünyesinde gençlerimizle ilgili özel bir birim oluşturacağız.

KİMLER KATILDI?

Toplantıya AK parti İskilip İlçe Başkanı Mehmet Demirci, ilçe yönetim kurulu, gençlik ve kadın kolları başkanı, partililer, basın mensupları ile çok sayıda İskilipli katıldı.

Son Güncelleme: 27.11.2023 11:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilpten 2023-11-27 19:12:28

Sabri Hoca İYİ Partiden aday olursa MHP de ki küskünler,kripto İYİ severler,İYİ ciler,CHP ve kararsız seçmenin desteğiyle uzak ara kazanır.

Misafir Avatar
Fikri 2023-11-27 21:30:14 @İskilpten

Son 2 Yerel Seçimde İsmi gündeme geldi.Perde arkasında kalmayı tercih etti.Cesareti varsa Hodri Meydan...

Beğenmedim! (0)
Avatar
SEÇMEN 2023-11-28 06:34:50

Kavga,gürültü ve kimsenin diğer adayı bel altı vurmadan centilmence bir seçim kampanyası yürütülmesini temenni ediyoruz.

Avatar
Boludan İskilip Siyasetine Yön verenler 2023-11-28 06:37:07

Adayımız Sayın Çizikcidir.Reis en doğru kararı verip Sayın Çizikcinin bu hassas makama en uygun aday olduğuna karar verecektir.

Avatar
Öz Iskilipli 2023-11-27 14:15:12

Çıktığın yolda başarılar dilerim,Allah yar ve yardımcınız olsun, her şey İskilip için.

Avatar
İskilipli 2023-11-27 15:28:41

Başarılar dileriz Allah utandırmasın. ARSIZLIĞI, HAYDUTLUĞU HUYSUZLUĞU OLMAYAN pırlanta gibi bir insan.
Başarılar koca kurt

Avatar
Erhan Baran 2023-11-27 20:20:34

Arkadaşı tanımıyorum ama çok yakışmış

Avatar
Has iskilipli 2023-11-27 21:02:33

Belediye başkanı Ahlaklı,dürüst, terbiyeli ne öldüm demeyip ne olucağını düşünen, Encümen üyeleri de bulunduğu mevkiyi kullanlarak kurumlardan ihale takip etmeyen müdanesiz paraya, ata arabaya ihtiyacı olmayan Ahlaklı YENİ BİR ADAY olucak Martta İskilipde ÇİÇEKLER Açacak inşAllah
Tek millet, Tek devlet bir öleceğiz İRİ olacağız yatırımlar Kazakistana değil İlçe de kalacak

Avatar
OSMAN 2023-11-29 15:24:14

İskilip için en uygun aday,güzel insan Gürsel Koca olacaktır.