İşte Deva’nın Çorum adayı

DEVA Partisi Aday Tanıtım Toplantısı’nda Genel Başkan Ali Babacan tarafından mevcut il başkanı Yunus Emre Özdemir Çorum Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi.

31 Ocak 2024 Çarşamba 13:38
İşte Deva’nın Çorum adayı

DEVA Partisi Aday Tanıtım Toplantısı’nda Genel Başkan Ali Babacan tarafından mevcut il başkanı Yunus Emre Özdemir, Çorum Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi.

İL BAŞKANI ZEHRA SUCU BENLİ

Aday tanıtım toplantısında DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Çorum Belediye Başkan Adayını Yunus Emre Özdemir olarak açıklarken, Özdemir’den boşalan İl Başkanlığına DEVA Partisi Kadın Politikaları Başkanı Zehra Sucu Benli’nin getirildiğini duyurdu.

YUNUS EMRE ÖZDEMİR

DEVA Partisi Belediye Başkan Adayı Yunus Emre Özdemir, Aslen Çorum Merkeze bağlı Şeyhhamza köyü nüfusuna kayıtlı ve Gazi Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu. 10 yıldır Çorum Barosu'na kayıtlı serbest avukatlık yapan Özdemir, evli ve 1 kız çocuğu babası.

Son Güncelleme: 31.01.2024 12:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Umut Fakirin Ekmeği 2024-02-01 09:33:59

yazık ya onca emek onca aday tanıtma. sonu hüsran olacak ama :)

Avatar
Gerçekçi 2024-02-01 19:14:05

Yeniden Refaha destek açıklaması yapmış olsanız daha çok takdir toplardınız