İttifak kesinleşti, Aşgın: ‘hayırlı olsun’

Çorum'da yerel seçimde AK Parti ve MHP arasında işbirliği kesinleşti. Teşkilat temayülü için Ankara'da bulunan Belediye Başkanı Halli İbrahim Aşgın, 'Hayırlı olsun' paylaşımında bulundu.

28 Aralık 2023 Perşembe 17:47
İttifak kesinleşti, Aşgın: ‘hayırlı olsun’

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti ve MHP arasında kent merkezinde işbirliği olacağı bildirildi.

İKTİDARIN TEMSİLCİLERİ ANKARA'DA

Edinilen bilgilere göre; bugün Çorum teşkilatlarının da katıldığı Ankara’da düzenlenen teşkilat temayül toplantısında parti genel merkezi tarafından. Çorum’da Cumhur İttifakı’nın ortak adayla seçime gideceği bilgisi paylaşıldı.

Akşam saatlerinde ise İHA kaynaklı haberde, AK Parti ve MHP’nin içerisinde yer aldığı Cumhur İttifakı’nın işbirliği yapacağı iller açıklandı.

MHP'NİN AK PARTİ'Yİ DESTEKLEYECEĞİ İLLER

MHP’nin AK Parti’nin adayını destekleyeceği iller Adıyaman, Ağrı, Ardahan, Artvin, Batman, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Burdur, Çanakkale, Çorum, Edirne, Giresun, Hakkari, Iğdır, Kırşehir, Muş, Rize, Siirt, Sinop, Şırnak, Tunceli, Yalova ve Zonguldak olarak açıklandı.

AK PARTİ 5 İLDE MHP'Yİ DESTEKLEYECEK

AK Parti ise 5 ilde MHP’nin adayını destekleyecek. Bu iller Erzincan, Bartın, Kars, Kırklareli ve Osmaniye olarak belirlendi.

AK Parti ve MHP, 22 ilde ise kendi adaylarıyla seçime dahil olacak. Bu iller Afyonkarahisar, Aksaray, Amasya, Bayburt, Bolu, Çankırı, Düzce, Elazığ, Gümüşhane, Isparta, Karabük, Karaman, Kastamonu, Kırıkkale, Kilis, Kütahya, Nevşehir, Niğde, Sivas, Tokat, Uşak ve Yozgat olarak belirlendi.

AŞGIN'DAN 'HAYIRLI OLSUN' PAYLAŞIMI

Öte yandan Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, AK Parti Genel Merkezi’nde 51 ilin temsilcileri ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hitaplarını dinlediklerini söyledi. Aşgın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Büyükşehir statüsünde olmayan 51 ilin Milletvekilleri, Belediye Başkanları, İl Başkanları, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ile İl Genel Meclis Başkanlarının yer aldığı temayül toplantısına katılarak Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın hitaplarını dinledik.
Temayül sonuçlarının hayırlara vesile olmasını diliyorum.”ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 28.12.2023 21:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Dikkatimi Çekti 2023-12-28 18:17:35

Fotoğraf da ilk dikkatimi çeken şey ya ceket bedenleri küçük yada içindekiler büyük düğmeler kavuşmamış maşAllah. :)

Avatar
Aslinda olan! 2023-12-28 19:21:27

Çorum Belediyesi CHP'ye hayirli olsun o zaman, H.ibo ile olmaz bu iş!

Avatar
Temayül 2023-12-28 18:27:21

Neden ben farklı düşünüyorum inandırıcı gelmiyor aynı kişiyle bir beş yıl daha... rabbim sen en iyisini bilirsin

Avatar
Kadın seçmen 2023-12-28 18:05:04

Aday kim inşAllah düzgün bir isim olur çünkü çok oy kaybediyor Çorum da ak parti bu güne kadar reis in hatrına oy verdik kerameti vekiller kendilerinde sandı

Avatar
Çorumlu 2023-12-28 21:01:34

Ak parti kurulduğundan beri her seçim Tayyip Erdoğana oy veriyorum.Ama bu resimdeki tiplerden bir tanesi bile bana sempatik gelmiyor. Bende mi bir sorun var anlamadım.

Avatar
BASİRET BAĞLANMASI 2023-12-28 18:00:47

Çorum’da ittifak kolaycılıktır, kendine güvenmemektir. Siyaset iddia işidir ve uzun vadede bunun AK PARTİ için ne kadar büyük bir yanılgı olduğunu lütfen ilgililere anlatınız. Akıl Tutulması yaşanıyor şu an AK Parti’de.

Avatar
AKIL TUTULMASI 2023-12-28 18:03:26

Partiyi bitiriyorsunuz, kolaya kaçmayın. Kazanacak adayla çıkın tek başına bitirin bu işi. Uzun vadede ittifakın zararlarını lütfen anlatın ilgililere..

Avatar
Aşkım 2023-12-29 08:57:45

Güle güle aşkı.m