İYİ Parti 5 ilçe adayını açıkladı

İYİ Parti Çorum İl Teşkilatı, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesi Çorum’un 5 ilçesinde belediye başkan adayını açıkladı.

29 Aralık 2023 Cuma 18:48
İYİ Parti 5 ilçe adayını açıkladı

İYİ Parti Çorum İl Teşkilatı, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesi Çorum’un 5 ilçesinde belediye başkan adayını açıkladı.

Genel Merkez Temsilcileri Koran Merki ve Mecit Hazır’ın da katılımı ile yapılan istişare ve değerlendirme toplantısının ardından 5 ilçenin belediye başkan adayı kesinleştirildi.

İYİ Parti Çorum İl Başkanı Erkan Yıldız, Yenel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Burak Akburak’ın görevlendirdiği Çorum Koordinatörleri Koran Merki ve Mecit Hazır ile birlikte parti yöneticileri, ilçe başkanları ve aday adaylarının katılımı ile bir toplantı düzenledi.

Toplantı sonunda Dodurga, İskilip, Kargı, Alaca ve Bayat İlçelerinin belediye başkan adayları açıklandı.

İŞTE ADAYLAR

Dodurga Belediye Başkan Adayı Alim Kısa, İskilip Belediye Başkan Adayı Aydın Arslan, Kargı Belediye Başkan Adayı Cemil Sözen, Bayat Belediye Başkan Adayı Kemalettin Şahin, Alaca Belediye Başkan Adayı ise Emel Ayduğan olarak ilan edildi.

Son Güncelleme: 29.12.2023 16:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sorumlu 19 2023-12-29 19:41:06

İyi parti ve saadet ortak aday çıkaracak CHP desteklesin kesin kazanır. Yani cumhur ittifak karşısına millet ittifakı ortak aday çıkaracak

Avatar
Ali 2023-12-30 14:57:29

Şu ceketlerin önünü açsanız da rahatça kaldırsanız elinizi olmaz mı. Millete saygıda bulunayım derken göbekler patlayacak