Kafkas da konuştu, Zeki Gül’den miting

AK Parti Çorum Milletvekili Adayı Zeki Gül, memleketi Çorum’un Alaca ilçesinde seçim bürosu açılışında coşkulu bir kalabalığa hitap etti.

28 Nisan 2023 Cuma 23:45
Kafkas da konuştu, Zeki Gül’den miting

AK Parti Çorum Milletvekili Adayı Zeki Gül, memleketi Çorum’un Alaca ilçesinde seçim bürosu açılışında coşkulu bir kalabalığa hitap etti.

Yapılan açıklamaya göre; seçim ofisi açılışı öncesinde kısa bir konuşma yapan AK Parti 28.Dönem Milletvekili Adayı Zeki Gül’ün konuşması zaman zaman sloganlarla kesildi. Coşkulu bir kalabalığa seslenen Milletvekili Adayı Zeki Gül, Alaca’ya yapılacak hizmetlerin takipçisi olacağını ve ilçenin gereken hizmeti alması için gece gündüz çalışacağını söyledi.

6’LI MASAYA SERT SÖZLER

6’lı masaya yüklenen Zeki Gül, “Bu seçim yüzyılın seçimi, bu seçim mazlum coğrafyayla zalimlerin bir mücadelesidir. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde AK Parti ülkeye çağ atlattı. Yüzüncü yılda Cumhuriyetimizin yapılamaz denilen bir çok şeyi hayata geçirdi. Milli Muharip Uçağı başta olmak üzere savunma sanayinde hem hava hem de kara silahlarında büyük yol kaydettik.

'MİLLETİMİZ BUNLARA GEÇİT VERMEZ'

6’lı masa yedincisi maşaları olan topluluk ne yapıyor anlamış değiliz. Ülkede iç savaş ve karışıklık çıkartmak için federasyon diyorlar, özerklik diyorlar. Doğuda ve Güneydoğu’da devlet ya da devletçikler kurdurarak bu ülkeye iç savaş yaşatmak istiyorlar. Amerika yaşadığımız deprem felaketinin ardından bize savaş gemisi gönderdi. Nedeni ise bu ülkenin tekrar ayağa kalkamayacağını zannettiler. Ayağa kalkamayacaklar, yıkılacaklar, parçalanacaklar ve ülkeye el koyacağız diye savaş gemisini getirip beklettiler. Yüzyılın lideri, müminlerin ve Müslüman dünyanın umudu olan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde bu ülke nasıl ayağa kalktıysa, bu son yaşadığımız deprem felaketinin ardından da dimdik ayakta. 14 Mayıs’ta vereceğiniz desteklerin ardından bu ülke dimdik ayakta kalmaya devam edecek. 6’lı masanın bu ülkeyi Avrupa’ya, Amerika’ya peşkeş çekmesine müsaade etmeyeceğinizi çok iyi biliyorum” dedi.

‘KARAYOLLARI YAPMAZSA ÇORUM BELEDİYESİ YAPACAK’

Alaca’nın yolları konusunda yapılacak çalışmaların sözünü veren 28.Dönem AK Parti Milletvekili Adayı Zeki Gül, Çorum yönünden Alaca’ya girişte yaşanan sıkıntının kısa süre içerisinde giderileceğini belirtti. Karayolları’nın yapmaması halinde Çorum Belediyesi tarafından yolun yapılacağını belirten Gül, şöyle devam etti:

“Alaca benim doğduğum, doyduğum, büyüdüğüm, hizmet etmeye gayret ettiğim, değerli dostlarımın olduğu bir ilçe. Ben sizlere hizmet etmek istiyorum. Eğer sizlere hizmet etmekte kusur etmem edersem, Alaca’da ne annemin ne babamın mezarına gidemem. Hep birlikte el ele, omuz omuza Alaca’mızın problemlerini çözeceğiz. Alaca’da Organize Sanayi’de hayvancılıkta Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED)’de bulunan projeyi hep birlikte hayata geçireceğiz. Bizlere belirtilen eksikliklerin giderilmesi konusunda gereken neyse yapacağız. Ne kadar eksik yolumuz varsa evvel Allah’ın izniyle hayata geçireceğiz. Çorum’dan Alaca’ya giriş yolu en büyük problem. Burayı Karayolları yapacak. Ancak yapmazlarsa Çorum Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın ile birlikte bu yolu yapacağız."

KARNEMİZ HEP PEKİYİ OLACAK’

Milletvekili seçilmesi halinde karnesinde hep pek iyilerin olması için çaba göstereceğini belirten Gül “Öğrenciler karnelerinde ortayla geçer, iyiyle geçer, pekiyiyle geçer. Siz de bizim karnemizi pekiyiyle doldurun, biz de sizlere çok iyi hizmetlerle gelelim” dedi.

ZEKİ GÜL DESTEĞE TEŞEKKÜR ETTİ

Alaca’da gerçekleştirilen ve miting havasına dönüşen seçim ofisi açılışına gelenlere teşekkür eden Gül “Ben buraya kadar gelen ve destek veren önceki dönem Sağlık Bakan Yardımcımız Agah Kafkas’a, Milletvekili Adaylarımız Yusuf Ahlatcı ve Oğuzhan Kaya’ya, Çorum Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın’a, İl Başkanımız Murat Günay’a, Merkez İlçe Başkanımız Erhan Akar’a, Kadın Kolları Başkanımız Meryem Demir’e, Alaca Belediye Başkanımız Halil İbrahim Şaltu’ya, Alaca İlçe Başkanımız Ragıp Ağaçdan’a ve çevre il ve ilçelerden partimize gönül verenlere teşekkür ediyorum. Kazanan Alaca olacak, kazanan Çorum olacak, kazanan Türkiye olacak” dedi.

Son Güncelleme: 29.04.2023 08:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2023-04-29 09:20:01

seni Alacada Belediye başkan adayı bile yapmadılar biliyorsun
..Sebebini hiç düşündünmu..

Avatar
Ahmet 2023-04-29 10:56:05

Size oy vermeyene zalim, dinsiz demeyi bırakın artık!!! Biz de çıkıp illa ki size aynı şeyleri mi söyleyelim? Tek müslüman sizsiniz, süper müslümansınız kahvelerin efendisi!!!

Avatar
Emekli 2023-04-29 07:21:01

Evet çağ atladık Zeki Gül, dolar 4 liradan 20 liraya geldi ama biz çağ atladık öyle mi?
Emekli maaşları açlık sınırının altında ama biz çağ atladık öyle mi?
Sen din öğretmenisin ama çevre şehircilikte danışman oldun böyle mi çağ atlanıyor. Gençler sayenizde iş bulamıyor.

Avatar
Vicdan 2023-04-29 15:17:24

Bravo Ahmet kardeş...

Avatar
Düşünür 2023-04-29 03:34:02

Kafkas "ta" olmaz. Haber merkezinde Türkçe bilen biri yok mu?
Kafkas "da" olacak!

Avatar
Corumlu 2023-04-29 06:11:57

Sn vekil adaylarimiz su kafkasi ayirin yaninizdan gucun vardida niye yaptirmadin o yolu simdi karayollati yapmazsa corum belediyesine yaptiririz diyorsun sn kafkas seni ankarada corumda kimse sevmiyor sizler partiyi yipratiyorsunuz cekilin artik

Avatar
İskilipli 2023-04-29 07:05:24

TOSYA İSKİLİP ÇORUM DUBLE YOLU MÜJDESİNİ BEKLİYORUZ
İSKİLİP MESLEK YÜKSEK OKULU bekliyor.
Çankırı Bayat arası kısmen yapolmayan yerler var
Yapolmaları ümidi ile.

Avatar
Mehmet 2023-04-29 21:12:30

Zeki gul ne yapti bugune kadar