Kampa girdiler

Milletvekili Ceylan, Başkan Aşgın ve İl Başkanı Ahlatcı, AK Parti'nin Kızılcahamam'da iki gün sürecek kampına katılıyor.

26 Nisan 2019 Cuma 15:57
Kampa girdiler

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ve AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, Kızılcahamam’da iki gün sürecek AK Parti Değerlendirme Toplantısı’na katılmak üzere Ankara’ya gitti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açılış konuşmasıyla başlayacak olan toplantıya bakanlar, MKYK üyeleri, belediye başkanları ve il başkanları katılıyor.

Değerlendirme toplantısında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak birer sunum yapacak.

Toplantı, pazar günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kapanış konuşmasıyla tamamlanacak.

Son Güncelleme: 26.04.2019 16:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat 2019-04-26 18:19:48

Ali bey Çorum merkez hesabıda sorulmalı . Oylar çok düştü . Az dsha Chp ye kaptırıyorduk. Ak parti nin yerini nilmeyenler yönetime , meclise girdi . 12 yıl parti de amele hibi çalışanlar yedekten meclis üyesi . İl başkanının iki akrabası , A Saminin iki dükkan komşusu il genel ve meclise girdi .

Avatar
Ali 2019-04-26 17:20:59

Reis İskilip ve Osmancık ın hesabını size soracak . Sungurluyu da unutmadan olmaz.

Avatar
abdullah 2019-04-26 19:55:58

HAYRETTİN Hoca bozulmayı söylemiş...Eş , dost meclis üyesi veya özel kalem. Ak parti zenginler ve zenginleşmek isteyenler klubü oldu. 94 ruhu diyenler üretmeden trilyoner oldu . İl özel idarenin harita işleri ve planlama işleri belli bir ? bürodan geçmeyince imar komisyonu ret veriyor. Adamın ortağıda encümene gelerek köşe başları ele geçirilmiş.

Avatar
ATİLLA 2019-04-26 19:54:47

İşte çorumun ihtiyacı olan üç güzel insan Allah yar ve yardımcınız olsun.Allah birçok güzel hizmet yapmayı nasip etsin.Allah yolunuzu açık etsin.

Avatar
haydar 2019-04-26 22:39:07

dikkat edin kamp size

Avatar
Vatandaş 2019-04-27 22:03:06

Yuruyiniz

Avatar
Vatandaş 2019-04-27 22:10:54

Yüreğiniz yetiyorsa belediyeyi il özel idaresine zarar verenlerden hesap sorun. Çıkın açık açık hangi siyasetçi ve uzantısı varsa hesap soracağız musade etmeyeceğiz deyin. Geriye dönük müfettiş inceleme yapsın. Kimler bu milletin emanetine el uzattiysa hesap sorun. Bu devletin bu milletin emanetine zarar verenleri yargılayın ozaman sizin yanınızda kapi gibi duralım. Ama nerde sizde o yürek herkes kimin neler yaptığını adı gibi bildiği halde menfaat gereği sesini çıkarmıyor. Eğer bunun adı insanlık Müslümanlık ise Allaha havele ediyoruz.Kim ki emanete ihanet etti ise Allahin azabından ve gazabından kurtulamaz.