Kavuncu'dan son dakika 'dayak' açıklaması

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, şahsıyla ilgili bazı medya organları ve sosyal medyada yer alan haberler üzerine açıklama yaptı.

06 Aralık 2019 Cuma 20:40
Kavuncu'dan son dakika 'dayak' açıklaması

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, şahsıyla ilgili bazı medya organları ve sosyal medyada yer alan haberler üzerine açıklama yaptı.

İşte Kavuncu’nun o açıklaması:

“Şahsımla ilgili bazı haber sitelerinde ve sosyal medyada yapılan asılsız haberlerle ilgili kamuoyuna açıklama yapma gereği ortaya çıkmıştır. Bugün Cuma namazı çıkışında partimizin eski il Başkanlığı görevini yürütmüş olan Mehmet Karadağ ile tesadüfen karşılaşmamızın akabinde adi geçen şahıs tarafından şahsıma sözlü sataşmada bulunulmuş ve aramızda kısa bir sözlü münakaşa yaşanmıştır. Çarpıtılmış haber ve paylaşımlarda iddia edildiği gibi hiç bir şekilde karşılıklı fiili bir müdahale söz konusu olmamıştır. Konuyla ilgili olarak kıymetli kamuoyunu yanıltmaya yönelik yapılan her türlü yanlış ve yanlı paylaşımda bulunanlara yönelik yargı mercilerine başvuru yapılmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Son Güncelleme: 09.12.2019 14:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İtiraf 2019-12-06 20:52:13

Fiili müdahele yok ama küfürleşme var gibi bir açıklama olmuş. Bİri il başkanı diğer vekil memlekete bak yaa...!!!

Avatar
Okan 2019-12-06 20:48:31

Herifi il başkanlığından aldılar hala akıllanmadı . Ne yüzle Çorum da dolaşır

Avatar
Doğrubilgi 2019-12-06 21:19:22

Eski KYK başkanı,hala Ensarcı,yeni milletvekili..Sayın vekilim gördüğümemi inanayım senin bu söylediğine mi..gözümüzden bile şüphe eder olduk.

Misafir Avatar
Aklıma geldi 2019-12-07 17:40:49 @Doğrubilgi

''Ensarcı'' kelimesini görünce yazmaktan kendimi alamadım. Çesder'e üye olan Ensarcı var mı?Memursenci var mı?Kamusenci var mı?

Beğenmedim! (2)
Avatar
Gündem bu mu? 2019-12-07 00:55:43

Biriniz il başkanı biriniz din öğretmeni sonra kyk müdürü sonra millet vekili. Seçilmiş insanlarsınız dimi? Ülkenin durumu ortada dolar ve euro tl ye karşı kahkaha atarcasına gülerken suya % 9 zam yapılmış asgari ücret ortada aç değil millet ama tok da değil. Belediyenin durumu ortada para yok. Bunları uzaydan yaşayıp yazmıyoruz aynı şehri yaşayıp aynı havayı tenefüs ediyoruz da, birde sizin bu havayı bozmanız çekilmiyor hani. Yahu Çorum için çalıştık diyorsunuz da ne yapıyorsunuz cengaverler. Cenk ediyonuz başka birşey göremiyoruz. Karadağ görevini bıraktı ne yapar bilmem ama vekil sen ne yapıyorsun. Senin çorum için çalıştık diye yerel gazetelere verdiğin haberlerin özeti. Açılışa gittik çorum için başka ülkeye geziye gittik düğüne gittik. Falancayı kutladık filancanın mekanında göründük bu mu yahu? Bak çalışma nasıl olur biliyor musun vekil. Cami çıkışı sataşmayla olmaz rahatsız olduysan çağırırsın devletin güvenlik kolunu gereğini devletin adalet kanunları yapar. Oraya inancınız yok demekki kendi aranızda çözmeye çalışmışsınız ve sizler seçilmiş insanlarsınız. Çiftçiyi geliştirecek koparatif mi kurdunuz? Enerjiyi kaybını önlemek için çalışmamı yaptınız? Fabrika mı kurdunuz kurdunuz da bizim mi haberimiz yok? İnsanların ekonomik düzeyini artıracak ne yaptınız lütfen söyler misiniz? Yada bakın bu güzel şehrimiz de bunlar yoktu eksikti bunları benim çalışmalarım aracılığıyla kazandık dediğiniz ne var? Vekil olduğum günden beridir şöyle bir tez hazırladım şöyle bir projem var dediğiniz ne var? Düğün dernek mekan gezilerini bırakında işinizi yapın. Ha bide namaz çıkışı kavgamı olur arkadaş yaa. Liseli gençler yapmaz bunu. Çok güldük.

Misafir Avatar
Naim 2019-12-07 07:07:40 @Gündem bu mu?

Tamam doğru dediklerinde karadağa sataşmış neden ona da bişeyler yazmadın ki. Asıl başlatan oymuş. Çorumu karştırıyor başkan olamadım diye. Kuyruk acısı var. Dediğiniz gibi ikiside çocuk gibi kavga etmişler yazık. Ama başlatan karadağmış yangın var yangınnnnn

Beğenmedim! (1)
Avatar
Toplumsal Karşılık 2019-12-06 21:02:59

İl Başkanları vekiller hatta belediye başkanları Tayyip Bey'in sırtından bir yerlere gelmiş olmayı kaldıramadılar diye sesli ve yazılı düşünüyorum.

Avatar
Mustafa 2019-12-06 21:35:19

Tuzcularda namaz kıldık. Adamın vekil olduğunu bilmiyordum. Olay öyle büyük olmadı. Adam satasti vekil cevap verdi. Saatler sonra bir sürü haber yapılmış. Özellikle yapılmış belli.. vekili kötülemişler.. kotulemek için vekile sataş sonra haber yaptır.. yalan yanlış düzmece tam karadağlık olmuş haberler....

Avatar
Kerem 2019-12-06 22:32:07

Sözün bittiği yer. Daha ne olsun

Avatar
Millet 2019-12-06 21:04:26

Aralarında görülmemiş bir hesap var gibi. Millete çıkın görülmeyen hesabınızı anlatın ve milletin önünde hesaplaşın. Kinin nefretin müsebbibi olmayın tavsiyesinde bulunuyorum.