Kayrıcı ‘Bismillah’ deyip sahaya indi

MHP Çorum Milletvekili Vahit Kayrıcı, bu sabahın ilk ışıklarıyla şükür namazı kıldı, 'Bismillah' deyip sahaya indi.

15 Mayıs 2023 Pazartesi 15:14
Kayrıcı ‘Bismillah’ deyip sahaya indi

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekili Vahit Kayrıcı, bu sabahın ilk ışıklarıyla Hıdırlık Camii’ne giderek şükür namazı kıldı, sahabe türbesinde dua etti.

MHP 24 YIL SONRA VEKİL ÇIKARDI

Pazar günü yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinin kesin olmayan sonuçlarına göre, MHP’den Çorum’dan 24 yıl sonra milletvekili çıkardı. 1999 seçimlerinde sonra 2023 seçimlerinde Çorum Milletvekili seçilen Vahit Kayrıcı, sabah namazını Hıdırlık Camii’nde kıldı. Milletvekili seçilmesi nedeniyle şükür namazı kılan Kayrıcı, ardından Hıdırlık’ta sahabelerin medfun bulunduğu Süheyb-i Rumi, Ubeydi Gazi ve Kerebi Gazi türbelerinde dua etti. Kayrıcı “Bismillah” diyerek yeni dönem çalışmalarına başladı.

İLÇELERE TEŞEKKÜR TURUNA BAŞLADI, İLK ZİYARET SUNGURLU’YA

Milliyetçi Hareket Partisi’nden Çorum Milletvekili seçilen Vahit Kayrıcı, Çorum’un Sungurlu’ya ilçesine giderek hemşehrilerine desteklerinden dolayı teşekkür etti. Pazar günü gerçekleşen Milletvekilliği seçimlerinden partisinin oylarını katlayarak zaferle çıkan Vahit Kayrıcı, ilk ziyaretini seçimde kendisine büyük destek veren ve MHP’yi birinci parti çıkaran doğup büyüdüğü topraklar olan Sungurlu’ya yaptı.

KONVOYLA İLÇEYE GELDİ

Sungurlu girişinde bir tesiste kalabalık bir grup tarafından karşılanan Kayrıcı, burada kendisi karşılamaya gelenlerle tek tek tokalaşarak teşekkür etti. Daha sonra konvoyla şehir merkezine gelen Kayrıcı, MHP İlçe Başkanlığı önünde hemşehrilerine hitap etti.

KURBAN KESİLDİ, DUA EDİLDİ

Büyük bir coşkuyla ve sevgi seliyle karşılandığı bildirilen Kayrıcı için milletvekili seçilmesi nedeniyle kurban kesildi, dua okundu. Kayrıcı’ya yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, ellerinde bayraklar ile “Vekil Vahit” sloganlarıyla destek verdi.

TEŞEKKÜR KONUŞMASI YAPTI

Sungurlululara yönelik teşekkür konuşması yapan Kayrıcı, Sungurlu’ya ve Çorum’a hizmet etmek için var gücüyle çalışacağını ifade etti.

PARTİ ROZETİNİ ÇIKARDI

Parti rozetini çıkaran Kayrıcı, herkese kapısının açık olduğunu belirterek, “Ben artık tüm Çorumluların milletvekiliyim. Çorum için, Sungurlu için, tüm ilçeler ve köyler için yapılması gereken ne hizmet varsa yapmanın gayreti içerisinde olacağım” dedi.

Son Güncelleme: 15.05.2023 15:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
murat 2023-05-15 16:30:04

vahit bey çorumun vekili ol.
milönününde vekili ol, mimarsinanında.
ayrımcılık yapma. memleketimiz hizmete aç.
sana güveniyoruz.

Avatar
Gören adam 2023-05-15 18:15:46

Vekiller içinde Çorum'a faydalı olacak tek Vekil.. masaya yumruğu vuracak Vekil lazım bize söke söke hakkımızı almamız için..

Avatar
BEN 2023-05-15 16:23:04

BEN DAHİL OLMAK ÜZERE SANA GÜVENDİK....GÜVENİMİZ BOŞA ÇIKARMA....

Avatar
Çorumsuz 2023-05-15 19:19:30

Vahit Bey ne kadar bel bağlandığının farkında olarak, görevin de nimet olduğu bilincinde gibi bir izlenim bırakıyor. İktidar vekillerimiz seferi mi; ne kazanını "şükr" çekiyor ne de kaybedeni "sağlık olsun."

Avatar
Metin 2023-05-15 19:28:46

Haberin son paragrafındaki ROZET hareketi çok iyiymiş. Kimse beklemez mesela yapmasa veya yapsın da demez ama Çorum ölçeğinde bayağı vizyoner bir ince bırakmış adam.

Avatar
Zeki Gül'ü aday gösterene teşekkür 2023-05-16 10:28:53

Zeki Gül diye direten, RECEP TAYYİP ERDOĞAN'ın önüne zorla bu adamı aday yapın diyen ve diğer 50'ye yakın aday adayını ki çok önemli isimler vardı görmezden getirten herkese bir MHP'li olarak teşekkür ediyoruz :)))

Misafir Avatar
Ulukan 2023-05-16 16:02:54 @Zeki Gül'ü aday gösterene teşekkür

Tebrik ederim. Düşün işte. Senin ve benim gördüğümüzü baştakiler göremiyor. Sen onu reva görürsen millet de sana revaniyi verir böyle.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Ülkeci 2023-05-16 11:35:27

Hayırlı olsun Vahit bey,
BİZ dahil olmak üzere BİZLERE hizmet getireceğinden hiç şüphemiz yok. Allah yolunu açık etsin.