Kayrıcı iddialı konuştu

MHP Çorum Milletvekili Vahit Kayrıcı, yerel seçimden Cumhur İttifakı’nın zaferle çıkacağını savundu

16 Ocak 2024 Salı 18:58
Kayrıcı iddialı konuştu

MHP aday adayları istişare toplantısında bir araya gelirken, Çorum Milletvekili Vahit Kayrıcı, yerel seçimden Cumhur İttifakı’nın zaferle çıkacağını savundu.

MHP’DE İSTİŞARE TOPLANTISI

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum İl Teşkilatı belediye başkan aday adayları ile istişare toplantısında bir araya geldi.

KİMLER KATILDI?

MHP Çorum Milletvekili Vahit Kayrıcı'nın da hazır bulunduğu istişare toplantısına MHP İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak, MHP Merkez İlçe Başkanı Ahmet Kurtbaş, Ülkü Ocakları Başkanı Orhan Tosik, KAÇEP Başkanı Kudret Özoğul, ilçe başkanları, ilçe belediye başkan aday adayları ve parti yöneticileri katıldı.

MHP İL BAŞKANI MEHMET İHSAN ÇIPLAK: ‘DAVAMIZIN BİLİNCİNDEYİZ’

İstişare toplantısında konuşan MHP İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak, Çorum'da Cumhur İttifakı’nın ruhuna yakışır şekilde hareket ettiklerini belirterek, hedeflerinin 16 belediyenin 16'sını da almak olduğunu vurguladı.
14 ilçe başkanlığı, 2 belde başkanlığı ile seçimlere hazır olduklarını dile getiren Çıplak, 39 belediye başkan aday adayı ile seçimlere güçlü ve tek vücut girdiklerinin altını çizdi.

‘GENELDEN YERELE BİRLİK, ÜLKEDE YÖNETİMDE DİRLİK’

'Genelden yerele birlik, ülkede yönetimde dirlik' parolası ile başarılı bir seçim tamamlama hedefinde olduklarını aktaran Çıplak, "Bilge liderimiz Devlet Bahçeli beyefendinin emrinde kınından çıkmış birer zülfikar gibiyiz. Zalime korku, dosta güven vermekteyiz. Doktrinlerimizin yol göstericiliği ve ülkücü şehitlerimizin bizlere verdiği sorumluluk ile şahsi menfaatlerden uzakta, davamızın bilincindeyiz. 31 Mart'ta gerçekleşecek olan seçimlerde birlik ve beraberlik içinde Çorum'da 16 belediyenin 16'sını da kazanma hedefi doğrultusunda çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz.” diye konuştu.

KAYRICI: 'SEÇİMLER CUMHUR İTTİFAKI’NIN ZAFERİYLE SONUÇLANACAK'

MHP Milletvekili Vahit Kayrıcı da, ‘Genelden yerele birlik, ülkede yönetimde dirlik’ hedefiyle yerel seçimlere hazırlandıklarını belirterek, Cumhur İttifakı’nın seçimlerden zaferle ayrılacağını iddia etti.

Birlik beraberlik içerisinde Çorum'da 16 belediyenin 16'sına da talip olduklarının altını çizen Kayrıcı, bu hedef doğrultusunda gece gündüz demeden çalışıp Çorum'da da zaferle sonuçlanan bir seçim süreci geçireceklerini kaydetti.

Son Güncelleme: 16.01.2024 17:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kadir 2024-01-17 07:45:19

Dava mı Sinan Ateş size yeter..

Avatar
Eski ASENA 2024-01-17 08:01:59

Kavgacı,küfürcü,kıl tüy bıyık siyaseti yapanlar,kadına şiddeti delikanlılık gören,kadını ötekileştirip ikinci sınıf yapan,parti politikalarını beğenmeyip İyi ye sempati duyan kriptolar aramızdan temizlendiği gün yuvama geri döneceğim.

Misafir Avatar
Ali Ekber 2024-01-17 21:05:03 @Eski ASENA

Kadın annedir,çiçektir.Uzanan el kırılır.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Tahsin 2024-01-17 01:27:09

Bizden halil ibrahim aşgına oy vermemizi mi istiyorsun. Öyle yağma yok . MHP lilere biri bizden destek alamaz . Gerekirse kendi adayımızı çıkarmalıydık . İş yapmaz , iş bilmez bitirme mahkum ettiniz

Avatar
Fotoğraf 2024-01-17 01:01:14

Emeklinin vebali üzerinizde...Gazel okumaya devam.

Avatar
İsmail 2024-01-16 20:16:25

Herhalde Emekli maaşlarına yapılan "zammı"gormeden önce yapılan açıklama zira bırakın oyu gunahimizi bile vermeyecez size

Avatar
İskilipli 2024-01-16 19:21:41

İskilip eli ayağı, eli, beli düzgün başkan ve 0 gelip patır patır dükkan açmaya çalışan, ihale vs takip ETMEYEN PARAYA PULA ŞANA ŞÖHRETE ihtiyacı OLMAYAN garip giraba dostu aday istiyoruz yani tümden DEĞİŞİM Halkı dinleyin, Akilleri dinleyin sonradan olmaları değil has yıllarını vermişler kulak verin. İnsanlar oy istemeye yanında gezecek başkan adayı çıkarın değiştirin şimdikiler.
Bu arada gazakistan sevdalısı olmasın.

Avatar
İskilipden 2024-01-16 19:51:16

Adayın yanında göğsümüzü gere gere gezecek aday seçilmeli. Kazanıp kazanma takdiri milletin

Avatar
Zafer 2024-01-16 20:09:44

Allahındır gerisi teferruat