Kayrıcı ve Azkur MHP MYK’da

MHP'nin büyük kurultayında Çorum Milletvekili Vahit Kayrıcı ile Prof. Dr. Ahmet Kürşat Azkur MYK listesinde yer aldı.

17 Mart 2024 Pazar 15:35
Kayrıcı ve Azkur MHP MYK’da

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 14'üncü Olağan Büyük Kurultayı bugün gerçekleştirildi. MHP Merkez Yönetim Kurulu’nda (MYK) MHP Çorum Milletvekili Vahit Kayrıcı ile Prof. Dr. Ahmet Kürşat Azkur yer aldı.

Ankara Spor Salonu'nda gerçekleştirilen kurultayda Devlet Bahçeli, 11. kez MHP Genel Başkanı seçilirken, bin 295 delegenin tamamının oyunu aldı.

Kurultayda 75 üyeden oluşan MYK listesinde Çorum'dan Milletvekili Vahit Kayrıcı ile Prof. Dr. Ahmet Kürşat Azkur yer aldı.

Son Güncelleme: 25.03.2024 00:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Göktuğ 2024-03-18 20:17:25

Partiyi kapatalim hep beraber akp gecelim

Avatar
İskilipli 2024-03-17 17:14:55

Ne güzellik, gerçek ülkücü, Adaletli saygılı, dürüst, çalışkan insanlar.
İlçemizde de sağlam bir aday ancak partiden hali hareketleri tutum davranışları tasvip edilmeyen kendini bulunmaz hint kumaşı sanan eskihih zübük filmine konu kişiliklerini aday çabalıyor ancak MHPnin tasvip etmediği tarih sahnesinden silinmeye mahkumdur.
İskilip üstüne çökecek. NİSAN 1 BAYRAM DLUCAK İlçemizde eski günlerine kavuşacak gezekistan sevdalıları ne yapar gerçe şimdiden evleri toplamaya başlamış