Kayrıcı'ya Başkanlık Divanı'nda görev

MHP Çorum Milletvekili Vahit Kayrıcı, partisinin en üst yönetim organı olan Başkanlık Divanı'nda görev aldı. Kayrıcı Genel Sekreter Yardımcısı olarak atandı.

15 Nisan 2024 Pazartesi 15:53
Kayrıcı'ya Başkanlık Divanı'nda görev

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekili MYK Üyesi Vahit Kayrıcı, partisinin en üst yönetim organı olan Başkanlık Divanı'nda görev aldı. Kayrıcı Genel Sekreter Yardımcısı olarak atandı.

Milliyetçi Hareket Partisi'nin yeni Merkez Yönetim Kurulu, ilk kez bir araya gedi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli başkanlığındaki toplantıda 15 kişilik Başkanlık Divanı belirlendi.

İŞTE BAŞKANLIK DİVANI LİSTESİ

Buna göre, 15 kişilik Başkanlık Divanı'nda görev alacak isimler şöyle;

Teşkilat işlerinden sorumlu genel başkan yardımcısı Edip Semih Yalçın, Hukuk ve seçim işlerinden sorumlu genel başkan yardımcısı Feti Yıldız, Siyasi işler, parlamento ve yürütme ile ilişkilerden sorumlu genel başkan yardımcısı Mustafa Kalaycı, Ekonomik ve sosyal politikalardan sorumlu genel başkan yardımcısı İsmail Faruk Aksu, Medya, iletişim ve dijital mecralardan sorumlu genel başkan yardımcısı İsmail Özdemir, Mali işlerden sorumlu genel başkan yardımcısı Mevlüt Karakaya, Türk dünyası ve uluslararası ilişkilerden sorumlu genel başkan yardımcısı İlyas Topsakal, Araştırma - strateji geliştirmeden sorumlu genel başkan yardımcısı İzzet Ulvi Yöter, Yerel yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcısı Sadir Durmaz, Aile, kadın ve sosyal hizmet politikalarından sorumlu genel başkan yardımcısı Ahmet Selim Yurdakul, Mesleki ve sivil toplum kuruluşları ile ilişkilerden sorumlu genel başkan yardımcısı Yaşar Yıldırım, Parti içi eğitim, siyaset ve liderlik okulundan sorumlu genel başkan yardımcısı Zuhal Topçu, Genel sekreter İsmet Büyükataman, Genel sekreter yardımcısı Çorum Milletvekili Vahit Kayrıcı, genel sekreter yardımcısı Tamer Osmanağaoğlu.

Son Güncelleme: 15.04.2024 16:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ytd 2024-04-17 08:42:31

Sayın vekil ne oldu Çorum'a verdiğin sözler. Sağlığa da el atıyordun. Torpillileri yerlerine gönderiyordun. Kimseyi tanımıyordun (Asker eşi, bankacı eşi, müdür eşi vs vs). Kimseyi ezdirmiyordun. 6 aydır daha İl Sağlık Müdürü atanamadı. Hastaneye de itiraz ettiğiniz kişiyi tekrar atadınız...

Avatar
İnsafsız 2024-04-15 18:12:27

Gazi Osman Paşa nın yaveri Binbaşı Mehmet Hilmi Efendi,önce yazılanı oku ve cevap ver,başkanın makamı arkasındaki resime dikkatli bak ve yaz.

Misafir Avatar
Rica etsek 2024-04-15 23:38:06 @İnsafsız

Buradaki subliminal mesajı anlamadım. Rica etsem biraz açıklarmısınız

Beğenmedim! (0)