Kılıçdaroğlu’na Çorum örneği ile cevap verdi

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, bütçe görüşmelerinde Çorum sanayisini övdü, muhalefetin eleştirilerine yine Çorum örneği ile cevap verdi.

08 Aralık 2021 Çarşamba 21:58

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, 2022 yılı bütçe görüşmelerinde ana muhalefetin bakanlığına yönelik eleştirilerine, Çorum sanayicisine verilen destekleri örnek göstererek karşılık verdi.

Konuşmasının başında Çorum sanayicisine övgü dolu sözler sarfeden Bakan Varank, şöyle dedi: "Son dönemde önemli bir ihtiyacı karşılayan sanayi siteleri inşa ettik. Bölge milletvekilleri gidip görün  takdir edip, övgüler yağdıracaksınız. Bütün bunlar bakanlığımızın destekleriyle ivme kazanıyor.

'ÇORUM VE ÇORUMLULAR'A ŞÜKRAN BORÇLUYUZ'

Bakınız o övgülerden bir tanesini ben size okumak istiyorum. Sabahleyin bir fabrikayı gezdik. Dünyada ikinci büyük fabrika. Bunu yapan Çorum ve Çorumlular. Dolayısıyla Çorum'a ve Çorumlular'a şükran borçluyuz. Böyle bir onur ve büyüklüğü Türkiye'ye kazandırdıkları için.

KILIÇDAROĞLU ÖVÜYORDU

Bu övgülerin sahibi kim biliyor musunuz.? CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu. Peki bu övgüleri hangi firma için söylüyor. Bakanlığımızın teknopark muafiyetlerinden, yatırım teşviklerinden, AR-GE ve tasarım merkezi desteklerinden faydalanan, KOSGEB ve TÜBİTAK'la AR-GE projeleri yürüten ve bu destekler için bakanlığımıza müteşekkir olduğunu her fırsatta ifade eden Çorum'da bir değirmen fabrikası makine üreticisi için.

AYNI KIÇILDAROĞLU ŞİMDİ NE DİYOR?

Aynı Kılıçdaroğlu, daha iki gün önce bu kürsüye çıkıp 'Bu bütçede sanayiciye destek yok' diyordu. Muhalefet zannediyor ki; bu işler öyle kendi kendine oluyor. Hayır, bu işler işte bu bütçeden ülkemizin dört bir yanında üreticimize aktardığımız destekler sayesinde oluyor."

Son Güncelleme: 09.12.2021 10:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tolga 2021-12-08 22:19:22

Bizi övme... Hızlı tren nerede?

Avatar
Vatandaş 2021-12-08 22:31:04

Sen git demiryolunuda havaalanınıda yozgata yap, ama çorumu örnek ver. Tarih sizi unutmucak

Avatar
Akp ye oy vermem 2021-12-08 22:58:50

Hiç lafı sözü dolandırmayın. Pahaliliktan ezilmekten korkutulmaktan emeğinizin karşılığını alamamaktan canımız yandı. kısaca insan gibi yaşama hakkımızı elimizden aldınız. Aslasize oy vermem verdirmem

Avatar
Aslan değil çakal 2021-12-09 07:43:57

Yandaşlıktan yancılıktan gözleri kör olmuş.. Ankaraya 1.5 saatte gidiyormuş icraata bak 20 yılda.. Gel bana hastanede cildiye randevusu bul hadi. Eskiden karne ile muayene oluyorduk şimdi hiç olamıyoruz. Sen torpille işe girdin diye yapıyorsun

Avatar
Çorum'lu 2021-12-09 10:35:27

Hükümetin nerelere YATIRIMLARI yağdırdığını cümle alem biliyor. Hiç ihracat ile alakası olmayan illere HAVALİMANLARI VE DEMİRYOLLARI yapılıyor. Sonrada çıkıp biz her ile aynı YATIRIMLARI yapıyoruz diyorlar. 20 senedir Çorum ve Çorumlularla alay ediyor dalga geçiyorlar. Buradan PARTİZANLIK yapanlara sesleniyorum. Partiler ve kişiler gelip geçicidir. Asıl olan Çorum'dur. 20 senedir ÇORUM ÇANTADA KEKLİK. 20 SENEDİR ÇORUM ÜVEY EVLAT. 20 SENEDİR ÇORUM VE ÇORUMLULARI UYUTUYORLAR. UYUMAYA DEVAM ÇORUM. ANLAYANA.....

Avatar
Çorumun aslanı 2021-12-08 23:20:38

Her kim kendi çıkarı için bu devlete dil uzatıp 20 yılda türkiyeyi şahlandırmasına rağmen göz ardı edip hala at gözlüğüyle gezip oy vermem şöyle vöyle diyorsa Allah onların belasını verecek inşAllah. Lan milletin karnesiyle muayene oluyodunız ilaç bulamıyodunuz. Çorumdan ankaraya 5 saatte arabyla gidiyodumuz şimdi 1.30 saat.
Bunun gibi neler neler yapıldı Allah at gözlüğü takmış amerika uşaklarını ıslah etsin

Avatar
Muhammed 2021-12-09 10:13:35

Çorumu kaybettiklerini anlamışa benziyorlar, küçük görünen bu şehir pahalıya mal olacak birilerine

Avatar
Çorumun Aslanı 2021-12-09 10:39:26

Ben çalışmıyorum bu bir
İkincisi yalancısın 20 yılda bir cildiyeden sıra alamamışsın
Alan nasıl alıyo ha torpille alıyor demi doğru işte sizin zihniyetiniz bu. Sende işe giremediğin yada bi işin hallolmadığı için bukadar kızıyorsundur zaten. Allah yukarda görüyo bunları