Kılıçdaroğlu’ndan Çorum yorumu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Çorum’un müthiş bir tarihi var. Çorum’da belediye başkanı CHP’li olsaydı tüm dünya duyardı." dedi.

26 Mayıs 2022 Perşembe 10:56
Kılıçdaroğlu’ndan Çorum yorumu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, şeker pancarı mitinginde Çorum’a geldiğini ve o sırada kentte Hititler’den kalma bir baraj bulunduğunu ve su tutmaya devam ettiğini öğrendiğini hatırlatarak, “Çorum’un müthiş bir tarihi var. Çorum’da belediye başkanı CHP’li olsaydı Çorum’un Alacahöyük’ünü tüm dünya duyardı. Bu zengin tarihin anlatılması lazım” dedi.

MUHTARLAR SORUNLARINI AKTARDI

CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, Çorumlu bazı muhtarları Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştürdü.

CHP’den yapılan açıklamaya göre; CHP Merkez İlçe Başkanı Ulaş Tokgöz, İl Başkan Yardımcısı Ümit Er, il genel meclis üyeleri ve bazı köy muhtarları, TBMM’de CHP Grup Toplantısı’na katıldı. Toplantının ardından birlikte CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret eden parti yöneticileri ve muhtarlar, çiftçinin sorunlarından söz ederek destek istedi. Görüşmeye Milletvekili Tufan Köse de katıldı. Çorum heyetinin Kılıçdaroğlu ile yapılan görüşmede yaşanan sorunları aktardığı belirtildi.

Heyetin ziyaretinde konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yanlış tarım politikaları neticesinde üretim toplumundan tüketim toplumuna doğru bir geçiş olduğunu savunarak, Cumhuriyetin ilk yıllarında olduğu gibi topyekûn üretime önem verilmesi halinde ülkenin içerisinde bulunduğu buhrandan kurtulabileceğini, bunun da ancak CHP iktidarında başarılabileceğini iddia etti.

'ÇORUM’UN MÜTHİŞ BİR TARİHİ VAR'

Ziyarette, şeker pancarı mitinginde Çorum’a geldiğini ve o sırada kentte Hititler’den kalma bir baraj bulunduğunu ve su tutmaya devam ettiğini öğrendiğini hatırlatan Kılıçdaroğlu, “Çorum’un müthiş bir tarihi var. Çorum’da belediye başkanı CHP’li olsaydı Çorum’un Alacahöyük’ünü tüm dünya duyardı. Bu zengin tarihin anlatılması lazım” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
nası yaani 2022-05-26 12:44:01

Alacahöyük'te ne çevirecektiniz ki dünya duyacaktı... lgbt gösterisi mi, eşek heykeli mi, musluk açılışı mı

Avatar
Md 2022-05-27 09:06:06

Çorum belediyesiyle alacahöyüğün ne alakası var soramamışmı kimse ?

Avatar
Anitta... 2022-05-26 11:07:43

Çorum’un müthiş bir tarihi var ama tanıyacak kafa varmı...

Misafir Avatar
hoca 2022-05-26 14:10:19 @Anitta...

kendisini hitit zanneden zavallı bir kitle var,alman vakıfları bu konuda bayağı ç.alışıyor.fondaş kim varsa o kafada

Beğenmedim! (2)
Avatar
Vatandaş 2022-05-26 11:44:09

İslam düşmanı chp.

Avatar
Batandaş 2022-05-26 15:51:41

İşte kendini müslüman zanneden adamlar CHP'yi eleştireceğiz diyerek yaptıkları yorumlarla PKK'dan daha fazla zarar veriyor bu ülkeye. MUhtemelen bunlar fetöcü

Avatar
Çorumlu 2022-05-26 15:30:09

Nasıl yani vatandaş bu kafanızla Çorum bi adım kalkınamaz islam düşmanı yazmış bu haberle islam düşmanlığının ne alakası var İnsanlarımızı açlık sınırı altında yaşatanlar imtiyazlı kişilere üç beş maaş tanıdık ahbap müteahhitlere ballı ihale garantili yol geçiş köprü hata garantili hasta garantili hastahane çalışmayan havaalanı na yolcu garantisi bizlere işçiye memura emekliye vermeyip bunlara verenler müslüman öylemi en az bu zulmü bize yapanlar kadar siz destekçilerinde suçlusunuz bu dünyanın bide ahireti var

Avatar
Özhakiki çorumlu 2022-05-26 22:21:47

İnançla eleştirmek yanlış.......ammmmaaa
İstanbul seçimini alan CHP hergün daha fazla kirlenen halici alınmayan çöpleri freni patlayan halk otobüsleri kaza yapan metrobüsleri İmamoğlunun 6 ayda tamam dediği Beyazıt meydanını 3 yıldır inşat olmasıyla tüm dünya TA NI DI.AKPdöneminde yeterli yatırım alamayan çorumu CHP alırsa ne olur bilmiyorum...

Avatar
hoca 2022-05-27 09:54:09

BU MUHTARLARIN HEPSİNİN KÖYÜNDE DURAN YOK.kaldıracaksın böyle muhtarlıkmı olur ama kemal bunlara KPSS ile yardımcı verecek gülermisin ağlarmısın

banner165