‘Koçhisar’da su seviyesi % 28’ dedi, alternatif çözüm sözü verdi

CHP Çorum Belediye Başkan Adayı Mimar H. Levent Çöphüseyinoğlu, Çorum'un en önemli içmesuyu kaynağı Koçhisar Barajı'nda rezervin yüzde 28 olduğunu açıkladı.

14 Şubat 2024 Çarşamba 18:09
‘Koçhisar’da su seviyesi % 28’ dedi, alternatif çözüm sözü verdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorum Belediye Başkan Adayı Mimar H. Levent Çöphüseyinoğlu, seçim çalışmaları kapsamında kamu, kurum ve kuruluşlarını ziyaret etti.

ÇÖPHÜSEYİNOĞLU’NDAN KURUM ZİYARETLERİ

Yapılan açıklamaya göre; CHP Belediye Başkan Adayı Çöphüseyinoğlu beraberinde İl Başkanı Av. Dinçer Solmaz, İl Genel ve Belediye Meclis üyesi adayları ve parti yöneticileri ile birlikte sırasıyla Gıda, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, DSİ 54. Şube Müdürlüğü, Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü 73. Şube Şefliği, İl Genel Meclisi ve İl Özel İdaresi’ni ziyaret ederek, kurum yetkililerinden çalışmaları hakkında bilgi aldı. Çöphüseyinoğlu ayrıca kurum personellerini tek tek ziyaret ederek kendisini tanıttı ve 31 Mart yerel seçimleri için destek istedi.

BÜROKRATLAR BAŞARI DİLEĞİNDE BULUNDU

Ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getiren Gıda, Tarım ve Orman İl Müdürü Hayrullah Göktekin, DSİ 54. Şube Müdür Vekili Davut Gerçekcioğlu, Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü 73. Şube Şefi Mustafa Akkaş, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Bektaş ve İl Özel İdare Sekreteri Recep Çıplak, CHP Adayı Çöphüseyinoğlu’na Çorum için çıktığı bu hizmet yarışında başarılar dilediler.

KOÇHİSAR’IN SU SEVİYESİ AZALDI

DSİ 54. Şube Müdürlüğü ziyaretinde Müdür Vekili Davut Gerçekcioğlu’ndan yeterli yağış olmamasından kaynaklı Koçhisar Barajı’nın doluluk seviyesinin yüzde 28’lere kadar düştüğünü öğrenen H. Levent Çöphüseyinoğlu, Belediye Başkanı seçilmesi halinde Çorum halkının su sıkıntısı çekmemesi için alternatif çözümler üreteceklerini söyledi.

Ziyaret ettiği tüm kamu, kurum ve kuruluşlarında yoğun ve sıcak ilgi gören CHP Adayı Çöphüseyinoğlu, bu ilgiye layık olmak için çok çalışacaklarını ifade etti. Kurum personelleri ile sohbet eden ve onların yerel yönetimlerden talep ve isteklerini dinleyen Çöphüseyinoğlu’nun gördüğü ilgiden oldukça memnun kaldığını vurguladı.

H. Levent Çöphüseyinoğlu’na İl Genel Meclisi ve İl Özel İdare ziyaretlerinde ise CHP İl Genel Meclisi Grup Başkan Vekili Yıldız Bek ile İl Genel Meclis Üyesi İlhami Türksal da eşlik etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Biraz ironi 2024-02-14 21:58:39

Bu millet kuru ekmek yer , gerekirse su içmez ama Erdoğan'i yedirmez :) CeHaPe zihniyeti su getirmeeeez, onlar olan suyu da bosa harcarlar :) Saman ithal eden su da ithal eder.