Meclis’e dik duran Alperenler gönderin

Büyük Birlik Partisi 1. Sıra Çorum Milletvekili Adayı Fehmi Güney, kent merkezinde gençlerin yoğun olarak tercih ettiği kafeteryaları ziyaret etti.

09 Mayıs 2023 Salı 13:46
Meclis’e dik duran Alperenler gönderin

Büyük Birlik Partisi 1. Sıra Çorum Milletvekili Adayı Fehmi Güney, seçim çalışmaları kapsamında dün akşam kent merkezinde üniversite öğrencileri ve gençlerin yoğun olarak tercih ettiği kafeteryaları ziyaret etti.

ÇORUM İÇİN VARIZ’

‘Çorum için biz varız, beka için durmak yok’ diyen BBP Milletvekili Adayı Güney, kent merkezinde akşam seçim çalışması gerçekleştirdi.

GENÇLERE ALPEREN OCAKLARI DAVETİ

Kafeleri ziyaret ederek hemşehrilerine misafir olup dertleştiklerini belirten Güney, gençleri ise Alperen Ocakları’na davet ettiklerini ifade etti. Güney, yaptığı açıklamada şöyle dedi:

‘HEMŞEHRİLERİMİZ BİZİ BAĞRINA BASTI’

“Samimi bir şekilde bizleri bağrına basıp destek veren herkese şükranlarımızı sunuyoruz. Yılmadan, yorulmadan, bıkmadan ve usanmadan devam edeceğiz. Ülkemizin istiklali ve istikbalini hedefliyoruz ve durmayacağız. Önceliğimiz tabi ki Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden seçilmesidir. Bunu bütün hemşehrilerimize altını çizerek iletiyoruz.

'DESTEK İSTİYORUZ, BARAJ PROBLEMİMİZ YOK'

Hemşehrilerimizden ayrıca partimize destek talebimizi de iletiyoruz. Baraj problemimiz bu seçimde yok. Meclis’e dik duruşlu Alperenleri taşımalarını, doğrudan şaşmayacağımızı, her daim ülke menfaatlerini ön planda tutarak mazlumun yanında olacağımızı bildiriyoruz.

‘DAHA MUTLU VE YAŞANILABİLİR ÇORUM’

Vatandaşlarımızın sorunlarını düzenli bir şekilde not alarak rapor haline getiriyoruz. Daha yaşanılabilir ve mutlu bir Çorum istiyoruz. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz için, tarlada ter döken çiftçimiz için, asgari ücretle çalışan emekçilerimiz için , istihdam sağlayan iş verenlerimiz için, yıllarca çalışıp huzur isteyen emeklilerimiz için, her türlü sıkıntıya göğüs geren annelerimiz, kadınlarımız için kısacası bütün vatandaşlarımız için biz varız ve her zaman olacağız. Hemşehrilerimizin teveccühlerinden bunu açık bir şekilde görmekteyiz. Destekleri ve hayır dualarından dolayı sonsuz şükranlarımı sunuyorum var olsunlar."

Son Güncelleme: 09.05.2023 12:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165