MHP'den aday adayı oldular

MHP'de Av. Ali Beyaz ve İnşaat Mühendisi Kenan Şahin Çorum Belediye Başkan Aday adaylıklarını açıkladı.

28 Kasım 2023 Salı 17:47
MHP'den aday adayı oldular

Milliyetçi Hareket Partisi’nde Av. Ali Beyaz ve İnşaat Mühendisi Kenan Şahin Çorum Belediye Başkan Aday adaylıklarını açıkladı.

ALİ BEYAZ VE KENAN ŞAHİN

31 Mart tarihinde yapılacak mahalli idareler seçimleri öncesinde MHP’nin aday adayları belli olmaya başladı.
Ali Beyaz ve Kenan Şahin MHP İl Başkanlığına giderek aday adaylık müracaatı için hazırladıkları dosyayı İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak’a teslim etti.

MHP İL BAŞKANI AÇIKLAMA YAPTI

Konuya ilişkin açıklama yapan MHP İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak, 13 Kasım tarihinde başlayan belediye başkanı ile belediye meclisi ve il genel meclisi üyeliği aday adaylığı başvurularının 15 Aralık Cuma günü sona ereceğini belirterek, il ve ilçe belediye başkanlıkları ve meclis üyelikleri için partilerine büyük bir teveccühün olduğunu vurguladı.

CUMHUR İTTİFAKI 16’DA 16 YAPACAK

Cumhur İttifakı olarak Çorum’da 16 belediyenin 16’sına da talip olduklarını belirten Çıplak, proje odaklı üretken bir belediyecilik anlayışı ile Çorum’a ve Çorum halkına hizmet etme gayreti içerisinde olduklarını ifade etti.

ADAY VE PROJE TANITIMI

Çıplak, Çorum Belediye Başkan Aday Adaylık başvurularını yapan Av. Ali Beyaz ve İnşaat Mühendisi Kenan Şahin’i tebrik ederek başarılar dilerken, ilerleyen günlerde aday adaylarının da yer alacağı ve projelerinin kamuoyuna tanıtılacağı bir tanıtım toplantısı gerçekleştireceklerini sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 01.12.2023 09:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yener 2023-11-30 18:01:48

Fetö bağlantılı adaylar istemiyoruz.

Avatar
İskilipden 2023-11-28 18:55:06

İlçe belediye başkan ve encümen komple değişmeli kocakurtlar.sıkıntı. koca kurtlar seçmen olarak diyeyim.

Avatar
yeter artık ya 2023-11-28 18:51:55

Kenan bey aday olmasın. Adayımız Ali Bey'dir... Ahlaklı ve düzgün siyaset için ALİ'yi seçin... geçen seçim kenan bey'in şu proje bana ait safsatalarından sıkılmıştık.

Avatar
Muhammed 2023-11-29 21:14:41

Mehmet İhsan inşAllah bir gün adaylığınıda görürüm ve oyumuda veririm canım kardeşim