MHP’den ‘Komşum Nasılsın? faaliyeti

MHP İl Başkanı Agah Karapıçak, yeni faaliyet programlarını duyurdu, partisine yoğun teveccüh olduğunu bildirdi.

03 Aralık 2022 Cumartesi 11:07
MHP’den ‘Komşum Nasılsın? faaliyeti

MHP İl Başkanı Agah Karapıçak, Çorum’da partisine yoğun teveccüh olduğunu bildirdi.

Karapıçak yaptığı açıklamada, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatı ve genel merkez koordinesiyle 2023 seçimlerine yönelik başlatılan çalışmalar çerçevesinde şimdiye kadar yurt çapında ‘Anlatma ve Aydınlatma’ toplantıları, ‘Köyüm Benim’ başlıklı taşra ve kırsal ziyaretleri, ‘Aday Belli Karar Net’ temalı açık hava toplantıları gerçekleştirildiğini hatırlatarak, bütün bu etkinliklerde milletin partilerine ve kadrolarına gösterdikleri alaka ve teveccühün, heyecanlarını kamçıladığını, çalışma azimlerini artırdığını açıkladı.

Karapıçak açıklamasının devamında ‘Komşum Nasılsın? İsimli yeni bir faaliyet programı başlatıldığını belirterek, şöyle dedi: “Türkiye ve dünyadaki duruma ilişkin toplumsal farkındalığı güçlendirmek, Cumhur İttifakı’nın hedeflerini ve muhalefetin durumunu milletle yakından paylaşmak amacıyla Liderimiz, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey'in talimatlarıyla yeni bir faaliyet programı olan ve vatandaşlarımızla daha yakından temas kurmak üzere ‘Komşum Nasılsın?’ temalı ev ziyaretlerimizi başlatmış bulunmaktayız.

‘Komşum Nasılsın?’ ziyaretlerimizin sohbet gündeminde, ekonomik sorunlardan iç politikaya, uluslararası ilişkilerden terörle mücadeleye, Cumhur İttifakı’nın başarılarından muhalefetin aziz milletimizle gelmiş olduğu kopuk ve savruk siyaseti gibi hususlar yer almaktadır. Bu bağlamda 2023'e giden yolda hemşerilerimizle bir araya gelmeye devam edeceğiz."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Seçmen 2022-12-03 14:57:06

İçinizdeki vurdulu kırdılı,küfürcü,siyaseti aklıyla değil de bıyığıyla yapan,Kripto İYİ seferler temizlenmedikçe size oy yok.

Misafir Avatar
Asena 2022-12-04 12:10:52 @Seçmen

Siyah pantolonun altına beyaz çorap giyen,ayakkabının arkasına basıp elinde tesbihle gezen,gömleği kıyafetinin dışına çıkaran,kapalı mekana elinde sigara ile giren,siyah takım elbise giyip üç düğmesini de ilikleyen,ortamda argo ve seviyesiz espiri yapanlarında temizlenmesi gerekir.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Ahmettt 2022-12-03 13:09:09

MHP'yi tarihinin en kepaze durumuna düşündünüz.. seçimlerde teveccühü görürsün..

Avatar
Size oy moy yok 2022-12-03 11:18:14

Türk Milliyetçilerinden size oy yok. Andımızı kaldıran, Fetöyü başa bela eden Apo ve HDP ile iş birliği yapanlarla bir olanların sokağa çıkacak yüzü olmaz. Sizin yüzünüz artık kösele olmuş....Vay benim memleketime

Avatar
Cengaver 2022-12-03 13:29:56

Nasıl olsun komşun? Komşun aç, komşun işsiz, komşun asgari ücrete köle gibi çalışıyor, komşun atanamadı, komşunun hakları çiğnendi. Komşun yorgun, komşun hüzünlü, komşun çaresiz. Komşuyu mu düşünür oldun Agah bey?

Avatar
Oğuz 2022-12-03 13:31:12

Kurt işareti yaparak ülkücü olunmaz, ülkücü bıyığı bırakarak da ülkücü olunmaz.

Avatar
Kürşat 2022-12-03 22:48:40

Rahmetli Başbuğun binbir zorlukla kurduğu partiyi el birliğiyle bitirdiniz.Ülkücülüğü ağzınıza alacak en son kişi sizlersiniz.Yazıklar olsun.

Avatar
Serdar 2022-12-05 05:41:23

Vatandaşın size güveni yok.Seçimde ne yüzle oy isteyeceksiniz?

Avatar
Secahattin gul 2022-12-04 11:34:29

Milletin aklıyla alay ediyorsunuz ama bu millet okudukça gördukce uyandıkca sizden uzaklaşıyor.demirtaş gibi sizleride Silivri'de göreceğiz .ortağınız haramilerle

banner165