MHP’den miting yorumu

MHP İl Başkanı Agah Karapıçak, MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli'nni önceki gün Çorum’da düzenlediği mitingi değerlendirdi.

06 Mayıs 2023 Cumartesi 21:48
MHP’den miting yorumu

MHP İl Başkanı Agah Karapıçak, MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli'nni önceki gün Çorum’da düzenlediği mitingi değerlendirerek, “Hemşehrilerimizin Liderimize olan güveni ve sadakati takdire şayan ve gözler önündedir.”dedi.

İşte o açıklama:

“Saygıdeğer Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey'in ‘14 Mayıs’ta Aziz Milletim Sıra Sende’ mitingini ilimizde yapacaklarının bildirildiği tarihten itibaren, başta şahsım olmak üzere teşkilatımızın her kademesi, partimize gönül vermiş ülküdaşlarımız ve aziz hemşehrilerimiz ile geleceği günün heyecanını ve gururunu hep birlikte yaşadık.

‘BİZLERE VUSLATI YAŞATTILAR’

Uzun bir aradan sonra ilimizde gerçekleştirilen mitingimiz teşkilatlarımız başta olmak üzere aziz hemşehrilerimiz ve bizlere vuslatı yaşattı. Hasretlerinin içerisinde duydukları saygı ve sevgiyi harmanlayarak Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Bey'e sunan ve meydanı coşkuyla dolduran herkese can-ı gönülden teşekkür ediyorum.

İSİM İSİM TEŞEKKÜR ETTİ

Hemşehrilerimizin Liderimize olan güveni ve sadakati takdire şayan ve gözler önündedir. ‘14 Mayıs’ta Aziz Milletim Sıra Sende’ temalı açık hava toplantısını Çorum'da yapma kararı alarak ilimizi şereflendiren, her Türk için yaşayan en büyük Türk olduğuna inandığımız, namusumuz, şerefimiz, onurumuz, gururumuz, Bilge Liderimiz Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli Beyefendiye, ilimize teşrif eden Genel Merkez Divan Üyelerimize, MYK-MDK Üyelerimize, İl Başkanlarımıza, Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım ile Çorum Ülkü Ocakları Başkanı ve yiğit genç bozkurtlara, mitingimizin gerçekleşmesinde, organizasyonunda ve hazırlık aşamasında büyük gayret ve fedakârlık gösteren; İl Yönetim Kurulu Üyelerimize, İlçe Başkanlarımıza ve Yönetim Kurulu Üyelerine,  İl- İlçe ve KAÇEP Yönetim Kurulu Üyelerimize, Belediye Başkanlarımıza, Ar-Ge ve Tanıtım Medya Birimimize, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi Üyelerimize, Türkiye Kamu-Sen Şube Başkanlarımıza, Bağlı ve Yan Kuruluş Başkanlarımıza, düzenleme komitemize, gece yarılarına kadar miting meydanının düzenlenmesi için çalışan ülküdaşlarımıza, isimlerini tek tek sayamadığım bu güzel ve coşkulu günü bizlere yaşatan yol ve dava arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

HUZUR VE GÜVEN İÇİNDE

Hiç bir olayın olmadığı, herkesin güvenli bir şekilde Abide Meydanı’na gelip gittiği, mitingimizin huzur ve güvenlik içinde başlayıp ve bitmesi için yoğun ve titiz çalışma yapan güvenlik güçlerimize ve gece gündüz bizleri takip eden basınımızın güzide temsilcilerine minnet ve şükranlarımı sunuyorum.

'ÇORUM İÇİN GELECEK MİLLİYETÇİ HAREKET'

İnşallah bu heyecan, bu coşku, bu katılım 14 Mayıs 2023 te sandığa yansıyarak Çorum'un Cumhur İttifakı’na; Cumhur Başkanı Adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Bey ve Liderimiz, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey'in  taktirleriyle Milliyetçi Hareketi TBMM’de temsil edecek olan birbirinden değerli Milletvekili Adaylarımıza destek olarak tarih yazacağına inanıyorum. Çorumda bu dönem Zümrüdüanka gibi parlayan Milliyetçi Hareket Partisi tarih yazacak. Her zaman söylediğimiz gibi Gelecek Milliyetçi Hareket ile şekillenecek ve Çorum için gelecek Milliyetçi Hareket. Tekrardan bu gururu ve onuru bizlere yaşatan,  Genel Başkanımıza bizleri mahcup etmeyen herkese verdiği destekten ötürü teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar var olsunlar.”

Son Güncelleme: 16.05.2023 11:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fatih 2023-05-07 00:09:39

Mitinge hem ilgi çok az hemde heyecan yoktu.
Bahçeli aynı tonda camdan okudu millet sıkıldı. Yani MHP milletvekili çıkaramaz hatta tarihinin en az oyunu alacak gibi.

Avatar
Bozkurt Kemal 2023-05-07 10:18:02

2022 Eylül ayında Kılıçdaroğlu İstanbul da Ülkücü Kanaat Önderleriyle buluşuyor.Toplantıya gelişinde ve çıkışında 'Bozkurt Kemal' Sloganı atılıyor.Dün Erzincan mitingine gidişinde Şehrin girişinde otobüsü Ülkücüler tarafında durdurulup'Bozkurt Kemal' 'Sinan Ateşin Katillerini bul'^tezahüratı yapılıyor.Sizin Zillet dediğinizi taban kurtarıcı olarak görüyor,umut bağlıyor.Partiyi bu hale düşürmeniz bizi üzüyor,yüreğimiz acıyor.

Avatar
Çorumlu 2023-05-07 00:41:57

SİNAN OĞAN varken neden size oy verelim ki?? Milliyetçi mi adayınız?