MHP’den örnek karar

MHP Sungurlu İlçe Başkanı Orhan Özyol, seçim kampanyalarının müziksiz olacağını duyurdu.

07 Şubat 2024 Çarşamba 11:45
MHP’den örnek karar

Milliyetçi Hareket Partisi Sungurlu İlçe Başkanı Orhan Özyol, seçim kampanyalarının müziksiz olacağını duyurdu.
MHP Genel Merkezi tarafından 18 Ocak’ta belediye başkan adaylarının açıklandığını, akabinde ertesi gün saha çalışmalarına hızla başladıklarını belirten Özyol, açıklamasında şöyle dedi:

SUNGURLU’DA FETRET DÖNEMİ BİTECEK

“Sıkılmadık el, girilmedik gönül kalmayana dek çalışmalarımız aralıksız devam edecek. Sungurlumuzu fetret döneminden şahlanış dönemine geçirecek projelerimizi vatandaşlarımıza bire bir anlatıyoruz.

ŞEHİTLERİMİZ, ASRIN FELAKETİ VE GAZZE İÇİN

Kırmadan, dökmeden ve ucuz polemik yapmadan Bilge Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli’ye layık bir kampanya dönemi geçireceğiz. Vatandaşlarımızla ve kurumlarımızla istişare içerisinde olacak tek gayemizin Sungurlu olduğunun bilincinde kendimizi anlatacağız.
Bu vesile ile Genel Başkanımızın buyurduğu üzere önce ülkem sonra partim düsturu üzerine, geçen aylarda 24 vatan evladımızın şehadete ermesi, Gazze’de Şehit olan Müslüman kardeşlerimiz ve asrın felaketinde şehit olan vatandaşlarımıza saygı adına müziksiz bir seçim kampanyası yapacağımızı saygıdeğer Sungurlulu hemşerilerimize ilan ediyoruz. 2024 mahalli idareler yerel seçimlerinde tüm partilere ve adaylara başarılar diliyoruz. Her şey Sungurlumuz için, ilçemizi el ele gönül gönüle layık olduğu yere getireceğiz.”

Son Güncelleme: 08.02.2024 11:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SORUMLU 2024-02-07 11:52:54

MAŞAALLAH.. DARISI DİĞERLERİNE AMA ZOR

Avatar
iskilipden 2024-02-07 13:26:13

Örnek davranış hatta seçimlerde afis, bayrak, flama bastırma da kalkmalı israf gibi onun yerine bir okula kitap yada defter yardımı yapılabilir. herkes futbol takımı tutar gibi siyasi görüş %30 luk bir kısım da duruma göre değerleme yapıyor birde adayın temizliği, yaptığı icraatlar, özel hayatı, kişilerden menfaat temin edip etmediği, iş takibi yapmaya yakın olup olmadığı nazara alınarak tercihlerde bulunuyorlar.

Avatar
Sungurlu 2024-02-08 01:24:05

Yerinde bir karar olmuş, tebrik ederim.