Millete sözümüz var

SP İl Başkanı Faruk Cıdık, il kongresi öncesi gündemi değerlendirdi

29 Kasım 2017 Çarşamba 17:05
Millete sözümüz var

Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Cıdık, 3 Aralık’ta Devlet Tiyatro Salonu’nda  düzenlenecek SP İl Kongresi’ne Genel Başkan Temel Karamollaoğlu’nun katılacağını belirterek, tüm Çorumlular’ı davet etti.

Milli Görüş hareketinin, tüm insanlık için söylenmiş elli yıllık bir sözün ve tüm insanlığın ezeli davasının adı olduğunu belirten Cıdık, milli görüşün yegane temsilcisinin de Saadet Partisi olduğunu ifade etti.

Türkiye’yi dizayn etmek isteyen iç ve dış güçlere karşı partisinin geçmişte olduğu gibi bugün de duruşunu milletin yanındaki duruşunu koruyacağını vurgulayan Cıdık, AB, Nato ve BM7nin sadece bir paravan olduğunu ifade etti.

Adil Düzen sözü ile millete her alanda kalkınma sözü verdiklerini hatırlatan Cıdık, “Bu topraklarda bin yıldır birlikte yaşayan aziz milletin evlatları. Dün verdiğimiz sözlerin hepsinin farkında ve arkasındayız. Bugün de kural ve yasalar kadar insaf ve merhamet için, Batının pahalı teknolojilerini edinmek için servet harcarken Batıya kuru kuruya efelenmemeye, gerçek manada istihdam için, yerli ve milli sanayinin yeniden inşası ve yerli üretim için, itibar kazanmak adına israf etmemek için, parasız ve istikrarlı milli eğitim için, güvenli, konforlu ve ucuz sağlık hizmeti için, emeklilerin kalıcı saadeti için, gelir hesabı ile milletin cüzdanına abanmamak için, vergi adı altında zülüm yapmamak için, askeri vesayetten kaçarken polis devletine dönüşmemek için, soğuk savaşın bir parçası iken yeni bir maceranın parçası olmamak için, milletin iradesine ipotek koymamak için, milletin çocuklarının kaderi ile ikide bir oynamamak için sözümüz var.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.