Muhsin Dere’den mesaj var

AK Parti Çorum Belediye Başkan Aday Adayı Muhsin Dere, aday adaylığı süreciyle ilgili bir mesaj paylaştı.

18 Ocak 2024 Perşembe 21:07
Muhsin Dere’den mesaj var

AK Parti Çorum Belediye Başkan Aday Adayı Muhsin Dere, aday adaylığı süreciyle ilgili bir mesaj yayımladı. Çorumlulara şahsına gösterilen samimi ilgi ve sevgiden dolayı teşekkür eden Muhsin Dere, “Çorumlu hemşerilerimin her zaman emrinde olacağımı bilmenizi isterim” dedi.

DAHA FAZLASINA HAZIR MISINIZ?

Dere, yayınladığı mesajda şu igörüşlere yer verdi:

“Kıymetli hemşehrilerim; “Daha fazlasına hazır mısın Çorum” diyerek; Çorum’umuzu ülkemizin sanayi üssüne dönüştürmek, Büyükşehir vizyonuyla yönetmek, göç veren değil, göç alan bir şehir haline getirmek, şehrimizi her alanda süper lige çıkarmak gibi hedeflerle başladığımız Belediye Başkan Aday Adaylığı sürecinde şahsıma göstermiş olduğunuz samimi ilgi ve sevgi, benim siz kıymetli hemşehrilerime olan sorumluluğumu daha da artırdı.

'ÇORUM'UN EMRİNDEYİM'

Sizlere hizmet etmek için, milletimizin emaneti olan bu makamlara talip olurken, sizlerin bana olan güven ve samimiyetiniz ile vatanım ve milletime karşı sorumluluklarım aklımdan hiç çıkmadı. Bu günden sonra da; büyüyen, gelişen, kalkınan, huzurlu, istikrarlı ve daha güçlü bir Türkiye için tüm gayretimle çalışacağımı, üreteceğimi; cennet vatanımın, asil milletimin ve çok değerli Çorumlu hemşerilerimin her zaman emrinde olacağımı bilmenizi isterim."

AŞGIN'A BAŞARI DİLEĞİ

AK Parti Çorum Belediye Başkan Aday Adaylığım sürecinde göstermiş olduğunuz teveccüh ve sevgiden dolayı hepinize şükranlarımı sunuyorum. Çorum Merkez ve tüm ilçelerimizde aday gösterilen arkadaşlarıma da başarılar diliyorum."

Son Güncelleme: 18.01.2024 19:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar 2024-01-18 22:32:47

Muhsin Dere Çorum için Bağımsız Belediye Başkanlığına adaylığınızı koyun, kesin kazanırsınız. Muhsin Dere Başkan Çorum her alanda ŞAMPİYON. Muhsin Dere Çorum için en doğru BAŞKAN'dır.

Avatar
Zübeyde ÇOŞKUN 2024-01-18 22:44:44

Çok üzüldüm, Çorum'un vizyonunu değiştireceğinize inanıyordum.

Avatar
Melih Koca 2024-01-19 09:50:13

Sayın Bakanım Buyrun Sungurlu'dan olun. Başımızın üstünde yeriniz var

Avatar
İskilipden 2024-01-18 21:16:46

Sayın Muhsin bey Sungurlu ya kuruluşuna vesile olduğunuz imalathanelerin bir kısmını İskilip e de kurulumuna vesile olmanız dileği ile Sungurludan Uğirludağ İskilip arası da daha düzgün bir yol olur

Avatar
Tarık Olgun 2024-01-26 03:59:46

Çorumspor süper Lig'e çıksa ne olacak? Belediyeden para dilenerek kulüp yönetilmez.