Neden Çizikçi? İşte cevabı

Çorum’un İskilip ilçesinin yaşayan duayen siyasetçilerinden Mehmet Sünnetçi, Şehrül Emin tarifi yaptı, ardından neden İsmail Çizikçi'ye destek verdiğini anlattı.

23 Mart 2024 Cumartesi 12:15
Neden Çizikçi? İşte cevabı

Çorum’un İskilip ilçesinin yaşayan duayen siyasetçilerinden Mehmet Sünnetçi, 31 Mart yerel seçimlerine günler kala, belediye başkanlarına atfedilen ve çok kıymetli bulunan ‘Şehrül Emin’ sözünü çarpıcı sözlerle özetledi, ardından AK Parti İskilip Belediye Başkan Adayı İsmail Çizikçi'ye neden destek verdiğini açıkladı.

İskilip’in siyasette yaşayan duayen ismi olarak tanınan Mehmet Sünnetci, AK Parti İskilip Belediye Başkan Adayı İsmail Çizikci’nin seçim irtibat bürosunu ziyaret ederek konuşma yaptı.

İşte Sünnetci’nin konuşmasında öne çıkan başlıklar:

‘MEMLEKETİN HİZMETİNE TALİP OLMAK ŞEREFTİR’

Bir mahalli seçimin arifesindeyiz, bu memleketin 8 tane evladı milletin hizmetine talip oluyor. Bu milletin hizmetine talip olmak herkes için şereftir, tabi takdir halkımızındır, halkımız istediğini seçecektir.

BİR BELEDİYE BAŞKANI NASIL OLMALI, İŞTE CEVABI

Ben kendi kendime düşünürüm, bir belediye başkanı nasıl olmalıdır? Bir belediye başkanı Şehrül-Emin makamını yaşayan, geçmişi geleceğine kefil olmalı. Asker ailesi, dul kadın, bir yetim çocuk belediye başkanına kardeşinin yanına gelir gibi rahat, huzur içinde gelebilmeli. Belediye başkanı eline beline diline sahip olmalı. Milletin malının kıymetini bilip korumalı, makamını ve mevkisini onu seçen milletten üstün görmemeli”

YILLAR SONRA İLK KEZ NEDEN SEÇİM BÜROSUNA GELDİ?

Uzun yılar sonra ilk kez bir seçim bürosuna geldiğini, bunun nedeninin İsmail Çizikçi olduğunun altını çizen Sünnetçi, “Yıllar sonra ilk kez siyaset bürosuna geliyorum. Bunun da sebebi İsmail Çizikci´dir. Sağlığım yerinde olsa, yürüyebilsem, koşabilsem onun yanında koşardım. Neden diye sorarsanız? İsmail Çizikci´yi yakından tanırım. Bu göreve layık, dürüst, namuslu ve İskilip´imize de fayda sağlayacak bir belediye başkanı olacak.

İLÇENİN İKTİDARIN GÜCÜNE İHTİYACI VAR

Şu an belediyenin satacak bir malı kalmadı. Dolayısıyla ilçenin iktidarın desteğine, gücüne ihtiyacı var, İsmail Çizikci’nin iktidar partisinin adayı olması nedeniyle hükümetten istifade edebiliriz, destek görebiliriz diyorsak tabi.

ELBİRLİĞİ İLE İSMAİL ÇİZİKÇİ’Yİ SEÇERSEK…

İskilip Belediyesi batık, kimsenin övünmesine, sivrilmesine lüzum yok. Seçime bir hafta kala herkesin aklı başına geldi, geç kalınmış hizmetler başladı. Elbirliğiyle İsmail Çizikci’yi seçersek onu şahsen İskilip´in yakın ve gelecek tarihteki şansı olarak görüyorum."

Son Güncelleme: 23.03.2024 12:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipli 2024-03-23 13:12:10

Neden mi? El cevap : ilçeye gelen kaynakları ilçeye harcayacak, hırsızlık, arsızlık, eli, dili, beli düzgün karakterli düzgün bürokrasi geçmişi olan öz İskilipli bir insan,
Allah ilçemize hizmet edecek, örnek bir başkan nasip etsin.
Encümenlerde şeffaf olmalı. Ha seçim sonu tam belediye temizlenmeli gölge belediye yapmaya çalışanlar olabilir.

Avatar
Makam farkı 2024-03-23 13:42:32

İskilipde encümen var skütür ile gezer. Ev sahibi ile sorunlar var çıkartmak istiyor evinde de köpek besler. Hak hukuk bu makamda otururken nasıl bir duygu oluyor. Büyük ihtimal Belediyeye seçilemeyecek evinden de olur. Binamızda bu adam yüzünden huzur kalmadı 3 tane kardeş her biri inşaat malzemesi dükkanı açtı 5 yılda nasıl oluyor bu biz niye açamıyoruz bedava evde duramıyoruz.

Avatar
Batık belediye 2024-03-23 13:26:35

Herkes diyor belediyenin çok borcu var belediye çalışanları da diyor çok borç var maaşlar zor ödeniyor. Peki sorumlu kim? Kaldırıma 30 cm aralıklarla duba çakmak nerden geldi insanın aklına tanesi bilmem kaç TL zekası olan küçük çocuk düşünür nedir bu diye ( hacımarahi köprüsünden Demirci / kolaylıklar çarşısında giden yol kaldırımı)
Başkanın çiftliği vardı hepsini sattı borçlarından dolayı sevilmeden önce şimdi gazakistanda var deniyor encümenlerde düğün salonu ve inşaat malzeme satıcıları yaparlar. Paçaları yerine geldi peki belediye borçlu yönetenler paralı nasıl tezat bir durum. Yöneticiler 0 ' a 0 teslim etmeli bir düzenleme yapılmalı.
Devlet malını, yetimin malını kim yedi ise İskilipde çok örnekleri var yok olur olucak bu tereddütsüz bu gün olmazsa yakındır.
olayı var birde nasıl yükseliyor. makam arac neden kiralandı. Pert olmasına sebebiyet kim verdi. Başkan yuntdışından dönüşü için Görevde kim var encümen çıkış izni veriyor ve araç oracı tarafından Esenboğa ya gidiyor yolda SUSURLUK VAKASI

Avatar
Hasan 2024-03-23 13:53:21

Etrafında bulunan kendinde keramet zanneden yalakaları uzaklaştirsın güzel hizmet edecek insaAllah

Avatar
İSKİLİP 19 2024-03-23 14:05:30

Recep Çintiriz ölümü araştırılmalı geçenlerde tüm ilçenin tanıdığı beledilede zamanında çalışmış bir arkadaşın paylaşımlarında tuhaflık var incelenmeli