Nereden baksan adaletsizlik

CHP Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili ve Meclis Üyesi Adayı Tuncay Yılmaz, iktidar partisi ve Cumhur İttifakı adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın'ı adaletsiz olmakla suçladı.

25 Mart 2024 Pazartesi 13:09
Nereden baksan adaletsizlik

CHP Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili ve Meclis Üyesi Adayı Tuncay Yılmaz, 31 Mart seçimlerinde iktidar partisi ve Cumhur İttifakı adayının devletin ve belediyenin gücünü kullanarak gövde gösterisi yaptığını iddia etti.

31 Mart seçimleri için her siyasi partinin mücadelesini sürdürdüğünü ancak İktidar partisi ve Cumhur İttifakı adayının devletin, belediyenin, Cumhurbaşkanlığının gücünü kullanarak gövde gösterisi yaptığını ileri süren Yılmaz, “Bu büyük haksızlık, kul hakkı ve adaletsizlik.”dedi.

Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı  Dr. Halil İbrahim Aşgın’a yüklenen CHP’li Yılmaz yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi:

“Halil İbrahim Aşgın'ı Çorum siyasetinde ve sivil toplum kuruluşlarında yıllardır görüyoruz. 2019 yılına kadar gerek milletvekilliğine gerekse belediye başkanlığına birçok defa aday adayı oldu. 2019'da işe Çorumlu olmayan bir hocanın referansı ve AKP içerisindeki iç hesaplaşmalarında etkisi ile belediye başkanı oldu.

Halil İbrahim Bey aday adayı olduğu süreçlerde, reklam harcamalarını cebinden harcarken çok tutumluydu. Ne zaman başkan oldu, kesenin ağzını açtı, Belediyenin bütçesinden sırf reklam olsun diye milyonlar saçmaya başladı. Vatandaşın parası ile yapılan bu reklamlar büyük adaletsizlik.

Milyonluk bütçeler ile liseli aşıklar gibi, ağaçlara kazınan kalpler gibi 'Aşgınan' yazdırması adaletsizlik.

Bugün partili cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Çorum'a gelecek. Her ilde yaptığı gibi 7şayet iktidar partisine belediyeyi verirseniz yatırım alırsınız. iktidarın nimetlerinden faydalanırsınız’ diyecek. Devletin gücünü taraflı kullanmaları da diğer adaylar açısından adaletsizlik.

Burada dikkat çeken bir adaletsizlik daha var.

İktidarın nimetlerinden yıllardır faydalanamayan bir Çorum, bir kez daha neden belediyeyi AKP'ye versin. Zaten havaalanı, tren yada başka bir yatırım gelmedi. Yıllardır oyaladılar. Yatırım gelmediği halde  AKP'li başkan Aşgın'ın bu seferde başkan olması kesinlikle adaletsizlik. Halkımıza sesleniyorum; bu adaletsizliğe bu sefer son verin."

Son Güncelleme: 25.03.2024 13:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
crm 2024-03-25 15:58:20

Haklı

Avatar
Keltos 2024-03-25 14:03:24

Daha geçen hafta kavgasız bir seçim ortamı olsun diyen adam yine başlamış laf sokmalara

Avatar
Hakkı savunan 2024-03-25 19:35:06

Sizin döneminizide gördük camileri ahıra çevirip müslüman memleketinde kuranı kerim okumayı yasakladığınız günleri bu insanlar unutmadı.

Misafir Avatar
İsmail 2024-03-26 01:11:34 @Hakkı savunan

Sözde muslumanligi kimseye bırakamazsınız ama yalan söylemeyi de hiç bırakamazsınız kuranı kerimi okumayı yasaklamışlar onu bırak yüce dinimizi daha iyi öğrensinler diye zamanın en büyük alimimlerinden elmalili Hamdi yazara kuranı kerimi Türkçeye çevirmişler ama sizin gibilerin işine gelmez çünkü en büyük günahın dinimizde kul hakkı yemek olduğunu ilkokul çocuğu bile öğrenir

Beğenmedim! (1)
Avatar
Polat can 2024-03-26 02:32:31

Belgen ve faturan varmi, kanit varmi..
Kuru iftirami ???
Chp kiminle ittifak yapiyor..
Halk bunlari yemez..
Hizli trene evet ..hemde cok acil
Havaalani yapsinlar .. ilk bastan
Agir sanayi yönelsinler ..
Üretmek sarttt
Hayvsncilik cok önem verilmeli
Corum sen yaparsin...
Senin gücün bi baska ..