Oğuzlar’da dengeler değişiyor mu?

Çorum’un Oğuzlar ilçesinin başarılı belediye başkanlarından Ali Uyanık, bağımsız belediye başkan adayı oluyor.

02 Şubat 2024 Cuma 10:39
Oğuzlar’da dengeler değişiyor mu?

Çorum’un Oğuzlar ilçesinin başarılı belediye başkanlarından Ali Uyanık, Bağımsız Belediye Başkan Adayı oluyor. Uyanık, yaptığı açıklamada iki dönem başkanlık dönemine dair memleketi Oğuzlar’a yapılanları ve kendi dönemi sonrası akamete uğratılan projeleri özetleyerek, adaylığını açıkladı.

Ali Uyanık’ın Oğuzlar Haber’de yer alan mesajında şu görüşlere yer verildi:

10 YILLIK BAŞKANLIK DÖNEMİMDE

Sevgili Oğuzlarlı Kardeşlerim;

On yıllık başkanlık dönemimde, gerçekleştirdiğimiz projelerin kıymetini; Siyasi görüşlerinden bağımsız, halkımızın tüm kesimlerinin takdir ettiğini duymak ve görmek, benim için büyük bir gurur ve övünç kaynağı olmuştur. Sizlere bunun için en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum.

EMEKLİ HAZIRLANAN PROJELERE SAHİP ÇIKILMADI

Görev sürem boyunca; onca gayret, çaba ve özverili çalışmalar sonucu, hayata geçirdiğimiz projelere sahip çıkılmamış, belediyemize çok ciddi gelir getiren işletmeler çalıştırılamamış, adeta kaderine terkedilmiştir. Tasarım, plan ve malzemelerini hazırladığımız projelerin akamete uğratılması, ilçemizin günbegün kan kaybetmesi, tüm halkımızı olduğu gibi, beni de çok derinden yaralamıştır.

BİRLİKTE YOL YÜRÜMEYİ TEKLİF ETTİNİZ

Geldiğimiz noktada; bu değerlere sahip çıkmak, yeniden ayağa kaldırmak ve bunların üzerine yenilerini koymak hepimizin görevidir. Burada durumun vahametini sizler de gördünüz ve bu görevi birlikte üstlenmek üzere, bana dava arkadaşı olarak birlikte yürümeyi teklif ettiniz. Bunun için de sizlere ayrıca teşekkürü borç biliyorum.

OĞUZLAR İÇİN TEK TEK VAADLERİNİ SIRALADI

Ben de, üzerime düşeni yaparak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Vatan toprakları kutsaldır, kaderine terk edilemez” düsturuyla; susuz kalan topraklarımızı suya kavuşturmak, boş kalan hanelerimizi, sokaklarımızı ve dükkânlarımızı yeniden doldurmak, yaşlılarımızın elinden tutmak, çocuklarımıza ve gençlerimize burada bir gelecek inşa edebilmek için: hiç kimseyi ötekileştirmeden, tüm halkımızı kucaklayarak, ‘Anadolu dan Bir Yıldız Doğuyor: Adı Oğuzlar’ hedefimize yeniden birlikte yürüyebilmek için; Oğuzlar Belediye Başkanlığı’na, Bağımsız adaylığımı, siz değerli Oğuzlarlı kardeşlerimle paylaşmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum.
Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Hayırlı Cumalar Diliyorum."

AK PARTİ VE CHP ADAYI

Öte yandan Oğuzlar'da AK Parti Belediye Başkan Adayı mevcut başkan Muzaffer Yıldırım, CHP'nin adayı ise önseçimle Mustafa Cebeci oldu. MHP'den ise Ali Yarbaşı başkan adayı gösterildi.

Son Güncelleme: 02.02.2024 16:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
AZEM 2024-02-02 15:10:47

HAYIRLI OLSUN ABİ . İNŞALLAH KAZANACAKSIN.

Avatar
Oturuş 2024-02-02 20:07:47

Başkanın oturuşu çok manidar

Avatar
Hemşehrim 2024-02-02 21:15:03

Oturuş gıyak kral be

Avatar
Oğuzlarlı 2024-02-02 15:16:47

Bir de MHP adayı Yarbaşı mı ne var onu neden saymıyorsunuz??