‘Önemle istirham ediyorum’ diyerek duyurdu

İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, kamuoyu ve bazı basın kuruluşlarına yaptığı duyuruda, kurumsal kimlik dışında yapılan bilgi ve paylaşımlara itibar edilmemesini İstedi.

22 Aralık 2022 Perşembe 16:12
‘Önemle istirham ediyorum’ diyerek duyurdu

İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, kamuoyu ve bazı basın kuruluşlarına yaptığı duyuruda, kurumsal kimlik dışında yapılan bilgi ve paylaşımlara itibar edilmemesi ve teyit ettirme usulünün dikkate alınması gerektiğini bildirdi.

İşte o açıklama:

İYİ parti olarak kongre sürecinde olmamız hasebiyle gerek kamuoyunun gerekse hemşerilerimizin dikkatlerin partimiz üzerinde olduğunu görmekteyiz. Bu sürecin sağlıklı bir şekilde ilerlemesini sağlamak açısından çalışmaları ve yapılanları dikkatle takip etmekteyiz.

Partimiz adına yapılacak açıklamaların parti kurumsal kimliğini temsilen kimlerin yapacağını daha önceleri defaetle belirtmiş olmamıza rağmen parti logomuz ve parti adımız kullanılarak bizim taraf olmadığımız sanal konularda gerçek dışı olduğu anlaşılan konularda haber yapılması bununda birçok mecrada paylaşılması anlam veremediğimiz bir durum haline dönüşmektedir.

Partimize bir katılım varsa bunu bizim duyurmamız gerekmez mi? Böyle bir durumda olmadığına göre bunu kim yapmıştır? Nasıl yapmıştır? Kime yapmıştır? Ney amaçlanmıştır? Olmayan bir şey üzerinden nereye varılmak istenmektedir.

Şöyle ki partimize bir katılım varsa veya olacaksa bunu İl başkanı veya merkez ilçe başkanı bilmeyip hayal mahsulü bir katılım ve taraf algısı içersin de parti logomuz kullanılarak sunulması öncelikle teyit edilmeye muhtaç bir konunun parti yöneticilerinin teyiti alınması gerekirken trol genzegeninin falanca uydu partisinin mensubunun bize katıldığı yönündeki doğrulanmamış teyit edilmemiş bilgiyi yazmak anlam veremediğimiz tarif edemediğimiz bir yaklaşım olduğunu bildirmek isterim.

Kongre sürecine giren partimizde çeşitli tatlı sert politik manevralar olmasına karşın trol gezegeninin  uydusunda bulunanların il başkan aday adayı olduğunu beyan eden muhteremlerin kendilerine kamuoyu nezdinde yalandan kurulu bir haber yaptırma senaryosuna değerli basın kuruluşlarının ve mensuplarının teyite muhtaç bu tip bilgileri paylaşırken bilgi alışverişinde bulunmalarını önemle istirham ederim."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kim o 2022-12-22 16:24:58

artist

Avatar
Secmen 2022-12-22 18:12:00

Eyt eyt eyt Çorumlu hiç bir siyasetçi niye konusmuyor