Ortaköy DEVA’ya yeni atama

Deva Partisi Çorum İl Başkanlığı, Ortaköy ilçesine Necati Özçulha’nın getirildiğini duyurdu.

08 Temmuz 2022 Cuma 20:12
Ortaköy DEVA’ya yeni atama

Deva Partisi Çorum İl Başkanlığı, Ortaköy ilçesine Necati Özçulha’nın getirildiğini duyurdu.

Deva Partisi İl Başkanı Elvan Can Çabuk, yaptığı açıklamada şöyle dedi:

“Yönetime geldiğimizden beri hızlı, kararlı ve seçici bir şekilde teşkilatlanma çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Deva Partisi’ne yakışır, çalışarak halkımıza hizmet edecek, liyakatlı ve çalışkan insanlarla yola çıkmak en önemli misyonumuz. Kişiler gider, kurumlar kalır Deva Partisi kadrolarında görevi sadece ve sadece  hak eden alır.”dedi.

NECATİ ÖZÇULHA

Necati ÖZÇULHA 1987 yılı Çorum doğumlu,  evli ve 2 çocuk babasıdır. Anadolu Üniversitesi Spor Yönetimi bölümü mezunudur. Yaklaşık 20 yıldır ısıtma ve soğutma alanında hizmet vermekte ve  akıl -zeka oyunları eğitmenliği yapmaktadır.

Öte yandan Deva Partisi Ortaköy İlçe Başkanı Uğur Can Celep, dün yaptığı açıklama ile Ortaköy İlçe Başkanlığı görevini bıraktığını duyurmuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Seçmen 2022-07-08 21:04:06

Hayırlı uğurlu olsun.Allah muaffak etsin.

Avatar
vatandaş 2022-07-09 19:56:29

alelacele emaneten bi çeket bulup kot pantolonun üzerine giydirilmiş. ilçede ikamet eden hiç mi partiliniz yok.Sosyal medya partisi

Avatar
İsimsiz 2022-07-10 08:10:51

Nede olsa bize ortaköyden oy vermezler versede bir ikitane çıkar demişler. Ortakoylu olarak ülkede Birtane bu parti bu olsa bile ortakoylu olmadığı için oy vermem.