Otopark sorununa alternatif çözüm

AK Parti Çorum Belediye Başkan Aday Adayı İnşaat Mühendisi/Sosyolog Hüseyin Çalışkan, kent merkezinin otopark sorununa bir çözüm önerisi sundu.

21 Aralık 2023 Perşembe 18:41
Otopark sorununa alternatif çözüm

AK Parti Çorum Belediye Başkan Aday Adayı İnşaat Mühendisi/Sosyolog Hüseyin Çalışkan, kent merkezindeki otopark sorununa çözüm olarak okulların bahçelerinin altına birkaç katlı otopark yapılması önerisini paylaştı.

İşte o açıklama:

8- "TEKNİK ALT YAPI PROJELERİMİZ"

"4-AÇIK ve KAPALI OTOPARKLARIN, PLANLAMASI ve YAPIMI" projelerimize

12 nci madde ilavesi:

Özellikle şehir merkezinde ki otopark sorununa çözüm olacak, katkı sağlayacak bir proje daha. 19 Aralık 2023 tarihinde mahalli basınımız aracılığı ile hemşehrilerimizle paylaştığımız "TEKNİK ALT YAPI PROJELERİMİZ" başlığı altında ki "4-AÇIK ve KAPALI OTOPARKLARIN, PLANLAMASI ve YAPIMI" projelerimizi okuyan bir abim, beni arayarak bir fikrini benimle paylaştı ve "Uygun bulursan sana hediye ediyorum" dedi.

Başkanlık nasip olursa ve aşağıda anlatacağım anlaşma sağlanırsa, ilk otoparka fikir sahibi abimin ismini vereceğim.

ŞEHİR MERKEZİNDE YER ALAN OKULLARIMIZIN, BAHÇELERİNİN ALTINA BİR YADA BİR KAÇ KATLI OTOPARK YAPILMASI

Sayın Valimiz ve İl Milli Eğitim Müdürümüz ile yapacağımız görüşmelerde, projemiz kabul görür ve anlaşma sağlanırsa, özellikle şehir merkezinde yer alan okullarımızın bahçelerinin altına, bir yada bir kaç katlı otoparklar yapacağız. 
Otoparkların üst kısımları da, Belediyemiz tarafından hazırlanacak peyzaj, teknik ve sportif projeler çerçevesinde okullarımıza hediyemiz olarak yapılacaktır. 
Böylece projemiz; hem merkezde ki otopark sorununa büyük katkı sağlayacak, hem de okullarımızın bahçeleri modern ve çocuklarımızın ihtiyaçlarına daha fazla cevap verebilir hale gelecektir. Durmak yok yola devam, yolda özel, menzilde güzel.

Son Güncelleme: 22.12.2023 16:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
VATANDAŞ 2023-12-22 11:06:25

BÖYLE Bİ PROJE SADECE BENİM AKLIMA MI GELİYOR ACABA DİYE DÜŞÜNÜYORDUM TEBRİK EDERİM OLMASI GEREKEN PROJE

Avatar
hayri gülle 2023-12-22 14:15:44

hüseyin başkanla haydi 2025e

Avatar
Tahsin 2023-12-22 11:31:00

İyi ama Halil ibrahim bir bedesten otoparkını 5 senede bitiremedi .

Avatar
Niçin 2023-12-22 12:09:06

Okullardan uzak durulsa daha iyi olur.. Okullarla ilginin nedeni egitim.ogretim olmali...Bunun harici doğru degil.okul bahçelerine otopark yapılması yerine yapılan her binanın altında otopark olması projesi uygulanırsa olay cozulur

Avatar
Adam 2023-12-23 01:06:06

Meydana yaptiniz okul bahcesi kaldi