Şahiner yeniden aday

Çorum’un Sungurlu İlçe Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, 31 Mart yerel seçimlerinde yeniden başkan adayı olduğunu açıkladı.

13 Şubat 2024 Salı 14:57
Şahiner yeniden aday

Çorum’un Sungurlu İlçe Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, 31 Mart yerel seçimlerinde yeniden başkan adayı olduğunu açıkladı.

HENÜZ KARAR VERMEMİŞTİ

Uzun bir süredir sağlık sorunları nedeniyle yeniden aday olup olmayacağı konusunda karar vermediği belirtilen Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, İYİ Parti Genel Merkezi ve vatandaşların tekrar aday olması yönündeki ısrarı üzerine adaylığını duyurdu.

ÜÇÜNCÜ DÖNEME ADAY OLDU

İki dönemdir Sungurlu Belediye Başkanlığı görevini yürüten Başkan Şahiner, yeni dönem için İYİ Parti'den aday olduğunu açıkladı.

BELEDİYE ÖNÜNDE AÇIKLAMA VAR

İYİ Parti Sungurlu İlçe Başkanı Av. Hakan Tekercioğlu da, 15 Şubat 2024 Perşembe günü Saat 15:00'de Belediye binası önünde bir açıklama yapacaklarını belirterek, tüm Sungurlu halkını davet etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet B. 2024-02-13 22:10:51

Sungurlu’ya çok hizmet etti Allah yolunu açık etsin

Avatar
iskilipden 2024-02-13 16:45:05

bazı bölgelerde sevilir, yaptığı işlerde başarı ve şaibe olmadığından 2. kez, 3. kez aday gösteriliyor bazı yerlerde adamı koltuğa oturttuğundan abudik gubudik işler ve söylemler çıkınca partisi aday göstermez gerçi demokrasi oturmayı bildiğin gibi kalkmasını da bilmeli insan

Avatar
Çorum 2024-02-15 19:11:09

Eski başkan devam etmeli bence

Avatar
Sungurlulu 2024-02-17 21:33:16

Sungurlunun heryerini delik deşik etti. Evet doğru ilk dönem güzel işler yaptı ama son dönem yapılan tüm işleri sildi attı. Sungurluyu harcadı hele o yolların hali ne şehir merkezi demeye bin şahit ister köy yoluna döndü koca ilçe yazık bence hakkını kaybetti artık.