Selamı eksik etmeyin

AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, muhtar ve esnaf ziyareti yaptı

06 Aralık 2017 Çarşamba 13:54
Selamı eksik etmeyin

AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, muhtar ve esnaf ziyareti yaptı.

Gazi Caddesi’nde faaliyet gösteren esnaf, vatandaşla sohbet eden Karadağ, Yeniyol Mahallesi Mahallesi Muhtarı Seydi Demiray ile Ulukavak Mahallesi Muhtarı Hanefi Özdemir’i ziyaret etti.

Karadağ, yaptığı açıklamada, şöyle dedi; ”Samimi ve güler yüzle milletimizden selamı eksik etmeyeceğiz. Fırsat buldukça muhtarlarımız esnafımız ve halkımız ile bir araya gelip muhabbet etmeye devam edeceğiz. Halkımızın, talepleri ve önerileri doğrultusunda ne yapılması gerekiyorsa birlikte çözüm üreterek, muhtarlarımızın ve esnafımızın her daim yanındayız

AK Parti olarak her zaman milletimizle iç içe olarak bir seçim olacakmış gibi çalışmalarımızı sürdüreceğiz. AK Partinin 16 yıllık iktidarındaki artan başarı ivmesinin altında yapılan hizmetlerle birlikte insanlarımızın gönlünde taht kurarak milletimizle hemhal olmamız yatmaktadır. Milletimizle birlikte hem Türkiye’nin emin adımlarla 2023-2053 ve 2071 hedeflerine ilerlemesini amaçlıyor hem de muhtarlarımızın, esnafımızın ve halkımızın taleplerini kendilerinden dinliyoruz.

AK Parti 16 yıldır halkın teveccühü sayesinde iktidardayız. Halkımızın bu teveccühü bizlere enerji veriyor. Bizlerde AK Parti’nin neferi olarak halkımızın bu teveccühüne layık olmaya gayret gösteriyoruz. Türkiye, Cumhuriyet tarihinin en fazla hizmetini AK Parti sayesinde aldı. Yine Türkiye AK Parti iktidarı ile gününü kurtaran bir ülke olmaktan çıkarak geleceği planlayan, çevresindeki ülkelerin gündemlerini belirleyen bir ülke konumuna geldi.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın taşeron işçilerimize verdiği müjde, işçilerimizin ve ailelerinin sabırsızlıkla beklediği haberi açıklaması ile milletimiz memnun oldu. Gerek ziyaretler ile gerekse telefonla arayarak memnuniyetlerini belirtiyorlar.”

Son Güncelleme: 06.12.2017 18:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.